Dil telaffuzlarini ögrenin

Yabanci dilimizin dilbilgisi bölümünü genellikle okuyarak ögrenebiliriz. Pratik alanda kendimizi anlatmada en yararli yol tellaffuz ettigimiz kelimenin dogru olmasidir. Bu test ile istediginiz herhangi bir kelimeyi ya da cümleyi test ...


Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 gönderen alptraum

  1. Alt 02-23-2009, 21:10 #1
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Yabanci dilimizin dilbilgisi bölümünü genellikle okuyarak ögrenebiliriz. Pratik alanda kendimizi anlatmada en yararli yol tellaffuz ettigimiz kelimenin dogru olmasidir. Bu test ile istediginiz herhangi bir kelimeyi ya da cümleyi test edebilirsiniz. Telaffuzu isterseniz erkek isterseniz bayan olmak üzere her dilde farkli ton gruplamalarinda yapilmistir. Enter Text bölümüne istedigimiz herhangi bir kelimeyi ya da cümleyi yazip Language seceneginden hangi dilde dinlemek istiyorsaniz secip, Voice seceneginde ise telaffuz edecek kisiyi secmelisiniz. Sonrasinda SAY IT secenegini tiklayip biraz bekledikten sonra istediginiz kelimeyi dinleyebilirsiniz. Tam 18 dilde telaffuz dinleyebilme secenegi mevcuttur. Hatta Türkce telaffuz dahi dinleyebilirsiniz.

    Buyrun sitemizdeki sayfa linki :Dil telaffuzlarini dinleyin tam 18 dilde - MUHAKEME.NET FORUMU

    kipchak ve yabanGülü bunu beğendiler.
  2. Alt 02-25-2009, 16:08 #2
    yabanGülü Mesajlar: 3.851
    Blog Başlıkları: 125
    tsk cok yararli bir eklenti

    emegine saglik

  3. Alt 02-25-2009, 17:16 #3
    kipchak Mesajlar: 1.658
    Blog Başlıkları: 506
    Klara'nın telaffuzu güzel

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.