Ücretsiz Çevrimiçi Counter Strike Oyunu oyna


Her oyuncunun oyunculuk hayatı içinde en azından bir kere zamanını heba ettiği bir oyun olmuştur, işte o oyunlardan birisi olan yılların oyunu Counter Strike’ın online oyunu olan Counter Strike Online ile o özlediğiniz internet cafe kültürünün en önemli oyunlarından birisi olan Counter Strike’ı dünya üzerinde ki bir çok oyuncu ile oynama şansına sahip olacaksınız.

Valve gibi dünyaya oyun konusunda ismini kazımış bir firmanın yapımı olan Counter Strike çok eski bir oyun olmasına rağmen halen günümüzde birçok oyuncu tarafından keyifle oynanmaya devam ediyor. Bu keyfi online ortamda yaşamak isteyen kullanıcılar içinde Counter Strike Online aynı jenerasyon ile online oyun severlerin gönlünü fetih etmeye geliyor.

Sadece dünyada değil ülkemizde de oldukça sevilen ve yıllardır oynanmaya devam eden Counter Strike’ın online oyunu Counter Strike Online’a bayılacaksınız. Klasik Counter Strike’dan farklı olarak sadece ağ üzerinden değil internet üzerinden online olarak oynayabileceksiniz.

Oyunda klasik Counter Strike esintileri bulunuyor. Counter Strike Online başarılı bir online taktiksel FPS türünde bir oyundur. Çoklu oyunculu olarak ve çevrimiçi olarak arkadaşlarınız ile aranızda mücadeleler gerçekleştirerek oynayabileceğiniz bir oyun. Oyunu kısaca böyle tanıtabiliriz. Tanıdığınız Counter Strike oyununda bulunan oyun modları ve oynanış aynen Counter Strike Online’da yer alıyor. Yani daha önce bir Counter Strike oynamış olan her oyuncu herhangi bir zorluk yaşamadan Counter Strike Online’ı oynayabilecektir.

Counter Strike Online’da da iki takım bulunuyor. Terrorists ve Counter Terrorists olmak üzere iki takım diyebileceğimiz taraf oyunda yer alıyor. Oyuna başlarken hangi tarafı seçerseniz seçin az bir para miktarına sahip olarak başlayacaksınız. Ardından kazandığınız veya vurduğunuz her oyuncu için belli miktarda para kazanarak bir sonra ki oyunlarda kendinize silah ve ekipman satın alabileceksiniz.

Counter Strike Online bizlere eskiden tanıdığımız Counter Strike oyununda bulunan oyun modları ile birlikte gelmekte. Bu modlara bir göz atacak olursak;

Bomba imha/kurma: Teröristler belirlenen noktalara bomba kurmaya çalışırlar ve kurup patlayabilirseler oyunu kazanırlar, Counter Terörist ekibi ise bombayı imha etmeye ve kurulmasına engel olmaya çalışır.

Rehine kurtarma: Teröristlerin kaçırıp sakladığı rehineleri güvenli bölgeye götürmeye çalışmalı ve oyunu kazanmalısınız.
Hapishane: Teröristler mahkum olurlar ve hapishaneden kaçmak için isyan başlatmalı ve başarılı olmak zorundalar.

Suikast: Teröristler belirli noktalarda durup Counter Terörist ekibinden bir gönüllüyü vurmaya çalışırlar, eğer gönüllü oyuncu vurulursa oyunu teröristler kazanır.

Kaçış Engelleme: Teröristler belli bir noktaya kaçmaya çalışırlar ve Counter Teröristler ise onları engellemeye çalışır eğer teröristler kaçış noktasına ulaşırsa oyunu kazanırlar.
Dolu dolu bir FPS oyunu olan Counter Strike Online’ı sizde denemelisiniz, hemen indirip ücretsiz bir şekilde üye olarak oynamaya başlayabilirsiniz.

Oyunla ilgili Resimler


Counter Strike online oyun oyna
Counter Strike online oyun oyna
Counter Strike online oyun oyna
Counter Strike online oyun oyna

Dosya boyutu : 1,16 GB

Dosya sifresi : muhakeme.net

Dosya indir: Counter Strike online (1.16 GB (Gigabyte))