1. Alt 07-03-2009, 17:57 #1
    3rd eng Mesajlar: 675
    Hazreti Ömer radıyallahu anh Peygamber aleyhisselâmın şöyle buyurduğunu anlatıyor:

    Allah'ın kulları arasında öyle kimseler vardır ki, Peygamber ve şehîd olmadıkları halde, kıyamet gününde Allah nezdindeki mevkileri sebebiyle Peygamberler ve şehîdler de onlara gıpta edeceklerdir.

    Sahabîler:

    — Ey Allah'ın Resulü, bunların kimler olduğunu bize bildirir misin? diye sordular.

    Resûlullah aleyhisselâm:

    — Onlar, aralarında akrabalık olmadan ve alış - veriş münasebeti bulunmadan, Allah sevgisi ile sevişenlerdir, Allah'a yemin ederim ki, onların yüzleri nurdur ve kendileri nurdan yaratılmış minberler üzerindedirler. İnsanlar korktuğu zaman, onlar korkmazlar, insanlar hüzünlü oldukları zaman da onlar hüzünlü olmazlar.

  2. Alt 07-03-2009, 19:16 #2
    Unnecessary Mesajlar: 726
    Onlar, aralarında akrabalık olmadan ve alış - veriş münasebeti bulunmadan, Allah sevgisi ile sevişenlerdir, Allah'a yemin ederim ki, onların yüzleri nurdur ve kendileri nurdan yaratılmış minberler üzerindedirler. İnsanlar korktuğu zaman, onlar korkmazlar, insanlar hüzünlü oldukları zaman da onlar hüzünlü olmazlar.

    devamı yok mu abi bunun ..??
    imrenilen kişiler

    Konu Unnecessary tarafından (07-03-2009 Saat 19:24 ) değiştirilmiştir.
  3. Alt 07-03-2009, 20:25 #3
    3rd eng Mesajlar: 675
    gereksiz´isimli üyeden Alıntı
    onlar, aralarında akrabalık olmadan ve alış - veriş münasebeti bulunmadan, allah sevgisi ile sevişenlerdir, allah'a yemin ederim ki, onların yüzleri nurdur ve kendileri nurdan yaratılmış minberler üzerindedirler. Insanlar korktuğu zaman, onlar korkmazlar, insanlar hüzünlü oldukları zaman da onlar hüzünlü olmazlar.

    Devamı yok mu abi bunun ..??
    imrenilen kişiler

    mallesef yok alsa eklicektim .

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.