Muska bozabilecek bir alim?

Selamün aleyküm, Sizinle başka daha medeni bir konuyla ilgili irtibata geçmek isterdim. Ama ne yazıkkı bir illete mahruz kaldık. Farklı alimleri ve duaları denememize rağmen bir sonuç alamadığımız için sizden ...


  1. Alt 10-01-2013, 18:25 #1
    Deniz777 Mesajlar: 1
    Selamün aleyküm,

    Sizinle başka daha medeni bir konuyla ilgili irtibata geçmek isterdim. Ama ne yazıkkı bir illete mahruz kaldık. Farklı alimleri ve duaları denememize rağmen bir sonuç alamadığımız için sizden Allah rızası için yardım talep etmek istiyorum. Yurtdışında yaşıyoruz bu yüzden imkanlarımız şuan için kısıtlı. Ama gerekirse çözebilecek birisi bulunursa Türkiye'ye gelebiliriz. Küfre ve günaha girmemek için size yazmayı uygun buldum, İnşaAllah ilgilenir veya ilgilenecek birilerini önerirsiniz. Allah şimdiden sizden razı olur inşaAllah. Konu şaşırtıcı ama ben ve bir kıza yapılan bir büyü ile ilgili. Muskayı yapan kişi kızı seven ve onu elde etmek istiyen netice itibarıyla bir kafir ve gerçek şahıs. Tam 4 aydır bağlıyız ve konuşuyoruz, yani ondan sürekli küfürler işitiyoruz. Belki yardım dileğimi tuhaf karşılıyabilirsiniz ama en azından dualarınızı eksik etmezsiniz inşaAllah.

    Konu Deniz777 tarafından (10-01-2013 Saat 21:00 ) değiştirilmiştir.
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.