Radyomuz yeniden faaliyete gececektir.

Radyomuzu yeniden aktif hale getirmeyi düsündük. CANLI YAYIN projemizi faaliyete gecirelim diyoruz yabangülü kardesimle. Günün belli saatlerinde Almanca dersler, sohbetler v.s. olacak. Karar verilmesi zor olan KISIM ise CANLI YAYIN ...


Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 1 gönderen alptraum
  • 1 gönderen HiLaLNuRu

  1. Alt 08-20-2010, 21:58 #1
    alptraum Mesajlar: 38.105
    Blog Başlıkları: 28
    Radyomuzu yeniden aktif hale getirmeyi düsündük. CANLI YAYIN projemizi faaliyete gecirelim diyoruz yabangülü kardesimle. Günün belli saatlerinde Almanca dersler, sohbetler v.s. olacak. Karar verilmesi zor olan KISIM ise CANLI YAYIN olmayan sürecte ki müzik secimi.

    Hangi müzik türleri olursa ahengi bozmaz ne gibi sohbetler olabilir. Canli yayinda yardimci olacak arkadaslar olursa da bizzat benimle görüsürlerse cok iyi olur. Bu gibi faaliyetlerin devam etmesi sizlerin elinde ve sizlerin yardimiyla olacak. Yoksa hicbir faaliyet olmadan KAPANIS a dogru gideriz Hazir bende bu internet sorumluluklarimdan SIKILMISKEN neden dahi olabilir.

    mus'ab bunu beğendi.
  2. Alt 08-20-2010, 22:12 #2
    HiLaLNuRu Mesajlar: 242
    Ney dinletileri,türkü,ya da özgün müzik çalabilir =) şahsi kanaatim.

    mus'ab bunu beğendi.
  3. Alt 08-22-2010, 03:27 #3
    yabanGülü Mesajlar: 3.851
    Blog Başlıkları: 125
    alptraum´isimli üyeden Alıntı
    Yoksa hicbir faaliyet olmadan KAPANIS a dogru gideriz Hazir bende bu internet sorumluluklarimdan SIKILMISKEN neden dahi olabilir.

    aman diyeyim yöneticim böyle seyler gecirmeyin siz kafanizdan, ne SIKILMASI daha gecenlerde böyle birsey yoktu. hayirlisiyla bulacagiz birseyler merak etme. ben bi türkiye yapip geleyim ozamana kadar bulunur bir cözüm. tabiki duyarli kardeslerimizde mutlaka yardimci olacaktir.


Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.