Ölümden böyle kaçtılar   Konuyu açan: Güncelajans   İlk Mesaj: 09-30-2013 (15:29)   Son Mesaj: 09-30-2013 (15:29)    Cevap: 0    Gösterim: 6823  

    09-30-2013

    Ölümden böyle kaçtılar

    Ölümden böyle kaçtılar
    Ölümden böyle kaçtılar

    Londra'daki Thames nehrinde turistleri taşıyan bir tur teknesi alev aldı. Yangını fark eden yolcular nehre atlayarak canını kurtardı.

    Londra'daki Thames nehrinde turistleri taşıyan bir tur teknesi alev aldı. Yangını fark eden yolcular nehre atlayarak canını kurtardı. Nehre atlayan 30 yolcu ve tekne mürettebatı, cankurtaranlar ve nehirdeki diğer turist gemileri tarafından karaya çıkarıldı.

    Tur teknesi yerli turistlerin yanı sıra, Brezilya, Rusya, Avustralya ve İsveç'ten gelen turistleri taşıyordu. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken Londra itfaiyesi yetkilileri, yangının tamamen söndürüldüğünü ve teknenin kıyıya yakın yerde olması sebebiyle teknedekilerin hayatta kalmayı başardığını belirtti. Yolcular arasında bulunan Avustralyalı turist Donna Wood, teknenin havaya uçacağından korktuklarını ve yoğun dumandan etkilenmemek için suya atladıklarını ifade etti.

    Hem karada hem denizde gidebilen ?duckmarine? adı verilen amfibi araçlardan ikisi, Mart ve Temmuz aylarında İngiltere'nin Liverpool şehrinde batmış, bu kazalardan sonra şehirdeki amfibi araçların ruhsatları iptal edilmişti.

    Kaynak: İHA





    Ölümden böyle kaçtılar Yorumları