İHH Acil yardım kampanyası...   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 01-06-2009 (20:59)   Son Mesaj: 01-06-2009 (20:59)    Cevap: 0    Gösterim: 2053  

Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 gönderen yabanGülü

    01-06-2009

    İHH Acil yardım kampanyası...

    Mazlum ve Mağdurlara Uzanan Yardım Eli

    Saygıdeğer Yardımsever Kardeşlerimiz,

    Filistin'de cereyan eden ve hepimizi derinden etkileyen son saldırıları yazılı ve görüntülü medyadan izlemektesiniz. 50 yıla yakın bir süredir kanla sulanan topraklarda yaşayan ve yardım alabilmek için çırpınan masum insanların, hatta bebeklerin işgal bombaları ile nasıl paramparça edildiklerini canlı canlı ekranlarda izliyoruz.

    Vahşetin ve saldırğanlığın en şiddetli boyutlarıyla büyük bir katliam gerçekleştirilmektedir. 27 Aralıkta başlayan ve artarak devam eden insanlık dışı saldırılar, insanlık namına kalp taşıyan herkesin kanını dondurmaktadır.

    Şu an itibariyle vahşetin beş günlük bilançosu oldukça ağır: 400 civarında ölü ve sayısı her dakika artan ikibini aşkın yaralı... Dünyanın seyirci kaldığı bu katliam hava harekatları ile başladı ve önümüzdeki günlerde kara harekatı ile dahada şiddetlenecek.

    Sınırların da kapatılması ile Filistin halkı dünyanın en büyük açık hava hapisanesinde ölüme mahkum edilmiş durumdadır.

    Elektiriklerin kesilmesi sebebiyle hastanelerde acil müdahele bekleyen ağır yaralılar ameliyat edilemiyor. Cihazlara bağlı bulunan yaralılar ölümle pençeleşiyorlar. Yaralılar hastanelere ulaştırılamıyor. Şu anki gelişmeler önümüzdeki günlerde kayıpların daha da artacağını gösteriyor. Hasta, yaşlı, kadın veya bebek gözetmeksizin sivil halkı hunharca katleden amansız saldırılar, çaresiz kalan Filistinlileri acımasızca ölüme mahkum etmektedir.

    Filistinliler, insanlığın, bizim ve siz kıymetli yardımseverlerin merhametini umuyor ve acil yardım bekliyorlar. İHH bu katliamı izlemek yerine, hiç olmazsa bir nebze olsun yaraları sarabilmek amacı ile 'Acil Yardım Kampanyasını' başlatmış bulunmaktadır. Zira, yaralıların tedavisi gerekiyor, ilaç gerekiyor, hepsinden önemlisi doktor gerekiyor. İHH dehşet tablosu netleşir netleşmez harekete geçti ve bölgeye yardımlarını göndermeye başladı.

    Bu kapsamda bölgeye acil tıbbi yardım ve gıda yardımı yapılacak. Yaralılara ilk müdaheleyi yapmak üzere üç ekip oluşturuldu. Dört doktor ve cerrahtan oluşan her ekip düzenli olarak bölgeye giderek hizmet verecekler.

    İHH bu konudaki koordinasyon çalışmalarını tamamladı, irtibatlar sağlandı. Şimdi bu çalışmaların hedefine ulaşabilmesi için siz duyarlı insanların katkılarına acil ihtiyaç vardır.

    Sizi Gazze'de yaşanan utanç verici vahşetin mağdur ettiği masum insanların yaralarını sarmaya ve maddi destek vermeye çağırıyoruz.

    Yaşanan insanlık dramına seyirci kalmayacağınız ümidi ile, kampanyamıza iştirakinizden dolayı mağdur Filistin halkı adına sonsuz teşekkür eder, hayırlı günler dileriz.

    İHH Yönetim Kurulu

    ACILAR PAYLAŞTIKÇA AZALIR İLKESİNDEN HAREKETLE, Siz değerli kardeşlerimizide Filistindeki müslümanların yardımına davet ediyoruz.

    En içten Selam ve Saygılarımla ALLAH'a emanet olunuz.

    BANKA HESAP NUMARALARIMIZ : Verwendungszweck : FİLİSTİN

    Empfängerln : IHH Austria Empfängerln : IHH Austria

    BLZ : 60.000 BLZ : 60.000

    Kontonummer : 92155578 Kontonummer: 00510039688

    Uluslararası İnsani Yardım Teşkilatı

    İHH Avusturya Başkanı VAHİT TOY

    alptraum ve Henna bunu beğendiler.



    İHH Acil yardım kampanyası... Yorumları