Türklere 'Kibritli' Zulüm   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 03-20-2008 (20:13)   Son Mesaj: 03-20-2008 (20:13)    Cevap: 0    Gösterim: 1329  

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen yabanGülü

    03-20-2008

    Türklere 'Kibritli' Zulüm

    Almanya'nın Delmenhorst Hür Demokrat Parti (FDP) Aşağı Saksonya Eyaleti Delmenhorst Parlamento Üyesi Murat Kalmış, Almanya'da Türklerin posta kutularına çeşitli bildiriler ve kibrit kutuları atıldığını söyledi. Kalmış, Türk ailelerin çok dikkatli olmalarını istedi.

    Yangınlara şimdi de kibritli tehdit provokasyonlarının eklendiğini anlatan Delmenhorst Parlamento Üyesi Murat Kalmış, "Bielefeld kentinde Türklerin oturdukları evlerin posta kutularına tehditlerle dolu bildiriler ve kibrit kutuları atıldı. Türkler, tedirgin ve korku içindeler. Ben de provokasyona gelmemek için çok dikkatli olunması gerektiğini söylüyorum. Almanya'da yaşanan facianın nedeni hakkında maalesef bir açıklama yok. Haliyle insanlarımız merakla beklemede. Diğer yandan Ludwigshafen kentinde yaşanan yangın faciası sonrası insanlarımız korku içinde yaşıyor. Alman hükümeti ısrarla 'kundaklama yok' diyor. Olay ortada. Özellikle bu süreçte çok dikkatli olmak zorundayız" dedi.

    kipchak bunu beğendi.



    Türklere 'Kibritli' Zulüm Yorumları