ABD: Allahi mahkemeye verdi...   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 10-25-2008 (21:25)   Son Mesaj: 10-25-2008 (21:37)    Cevap: 3    Gösterim: 1031  

Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 1 gönderen alptraum
  • 1 gönderen safinaz

    10-25-2008

    ABD: Allahi mahkemeye verdi...

    ABD'de bir kişinin "Tanrı aleyhine" açtığı dava, mahkeme tarafından, "davalının ikametgah adresinin bulunmadığı" gerekçesiyle reddedildi.

    Nebraska eyalet senatörü Ernie Chambers tarafından açılan davada, "Tanrı'nın kendisini ve Nebraska halkını tehdit ettiği, dünyadaki milyonlarca insana dehşet saldığı, yaygın ölüm ve yıkım getirdiği" iddia edilerek, bunun önlenmesi için mahkemeden karar çıkarması istendi.

    DAVALININ ADRESİ BULUNAMIYOR

    Hakim Marlon Polk, dava sürecinde yasal belgelerin iletilebilmesi için davalının adresinin bilinmesi gerektiği, ancak adres bulunmadığı yönünde karar aldı.

    Ancak Chambers, mahkemenin Tanrı'nın varlığını tanıdığını belirterek, "Bunu kabul etmek, Tanrı'nın her şeyi bildiğini kabul etmektir" dedi.

    DAVAYI AÇMA SEBEBİ

    Davacı Chambers, "Tanrı her şeyi bildiğine göre bu davadan da haberdardır" çıkarımında bulunarak, hakimin kararına karşı çıktı.

    38 yıldır senatör olan Chambers, "davayı herkesin herkesi, hatta Tanrıyı bile dava edebileceğini göstermek için açtığını" söyledi.




    ABD: Allahi mahkemeye verdi... Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  10-25-2008, 21:27


    allahim sen akilsizlara akil ver yarabbim, ben bu habere sadece güler gecerim ne diyeyim
    yabanGülü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) yabanGülü

      Permalink - Mesaj no 2  10-25-2008, 21:34


    E iyi ama dava edememis Ne oldu simdi senatöre sormak lazim.
    yabanGülü bunu beğendi.
    alptraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) alptraum

      Permalink - Mesaj no 3  10-25-2008, 21:37


    Kötü bir isyan olmuş.Zaten inançsızlık ilk olarak isyanlarla başlar,sonra yok saymayla devam eder ama bu kişi olayın boyutunu biraz değiştirmiş...
    Afetler yaşanıyorsa bunda bir hikmet vardır,o gözle bakmak lazım.Ayrıca eyaletinde ters giden olayların sorumlusu olarak suçu başkasına atmak istemiş....
    yabanGülü bunu beğendi.
    safinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) safinaz