Oniki Yaşındaki Kıza Tecavüz Eden Dayısı Çıktı(S... sapik)   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 04-20-2008 (02:25)   Son Mesaj: 06-26-2008 (03:27)    Cevap: 4    Gösterim: 1693  

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen alptraum

    04-20-2008

    Oniki Yaşındaki Kıza Tecavüz Eden Dayısı Çıktı(S... sapik)

    Karın Ağrısı Şikayetiyle Gittiği Hastanede 8,5 Aylık Hamile Olduğu Anlaşılan 12 Yaşındaki İlköğretim Öğrencisi D.r.'ye Dayısının Tecavüz Ettiği Ortaya Çıktı.



    Karın ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede 8,5 aylık hamile olduğu anlaşılan 12 yaşındaki ilköğretim öğrencisi D.R.'ye dayısının tecavüz ettiği ortaya çıktı. Doğumun ardından yapılan DNA testi ile yeğenini hamile bıraktığı anlaşılan dayı Volkan Y., Ardahan'da yakalanarak gözaltına alındı.
    İstanbul Kumkapı'da 12 yaşındaki ilköğretim öğrencisi D.R. ailesi tarafından karın ağrısı şikayeti ile 28 Ocak 2008 günü hastaneye götürüldü. Küçük kızın yapılan muayenesinde 8.5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. 12 yaşındaki D.R.'nin annesi, savcılığa giderek şikâyetçi oldu. Savcıya ifade veren D.R., kendisini kimin hamile bıraktığını bilmediğini söylemişti. Doğum sancısı çeken ve sürekli ağlayan küçük kız, mahkeme kararıyla koruma altına alınmış ve annesi ile birlikte bir kadın sığınma evine yerleştirilmişti. Savcılık, kızın kimin tecavüzüne uğradığının anlaşılması için baba C.R. dayı Volkan Y. ve eve sürekli girip çıktığı belirlenen babanın bir arkadaşından DNA testi yapılması için kan örnekleri alınması talimatı vermişti.


    Annesi ile birlikte yerleştirildiği sığınma evinde doğum yapan küçük D.R.'nin bebeğinden alınan kan örneği Adli Tıp Kurumu'na gönderilerek DNA testi yapıldı. Rapora göre küçük kıza tecavüz edenin dayısı Volkan Y. olduğu ortaya çıktı. Adli Tıp Kurumu'ndan savcılığa gönderilen raporun ardından yakalanması için talimat çıkarılan Volkan Y. olaydan yaklaşık 2,5 ay sonra Ardahan'da bir akrabasının evinde yakalanarak gözaltına alındı. Volkan Y.'nin Ardahan'da hakim karşısına çıkarılacağı öğrenildi.




    Oniki Yaşındaki Kıza Tecavüz Eden Dayısı Çıktı(S... sapik) Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  06-25-2008, 22:42


    Allah korkusu yokmu bu kadarmi akraba iliskilerimiz zedelenmis bu kadarmi düsmüsüz yaziklar olsun
    karababa bunu beğendi.
    alptraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) alptraum

      Permalink - Mesaj no 2  06-25-2008, 23:15


    yazıklar olsun!!!Ahir zaman alametleri..
    beyza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) beyza

      Permalink - Mesaj no 3  06-26-2008, 01:14


    zaman öyle bir zaman oldu ki artık insanlar ne yapacagını şaşırdı.!!

    allah ailesine sabır versin ..!!

    ben anlıyor ki artık kıyamet yaşanıyor...!!

    böyle bir insanın türk olduguna mı ?_ utanıyım yoksa 12 yaşından cocuktan ne istedigine mi?

    sefersizlik para ile bile olsa bu insanlar yapar...!!!
    Fani 06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Fani 06

      Permalink - Mesaj no 4  06-26-2008, 03:27


    Bu devirde herkesten herşeyi beklerim. Çok acı ki bu hallerdeyiz. Sonra da bizler müslümanız diye geçiniriz.