İncil'den Parça Okuyan İmam, Bu Kez de Kuran'ın Almanca Mealini okudu   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 03-21-2008 (22:15)   Son Mesaj: 03-21-2008 (22:15)    Cevap: 0    Gösterim: 2167  

    03-21-2008

    İncil'den Parça Okuyan İmam, Bu Kez de Kuran'ın Almanca Mealini okudu

    Alanya'nın Mahmutlar beldesinde yaşarken hayatını kaybeden 75 yaşındaki Rolf Steinhof, beldede bulunan yabancılar mezarlığına defnedildi.
    Steinhof'un vasiyeti üzerine cenaze törenine katılan Göleviz Camii imamı Osman Kömür, Kuran-ı Kerim'den bazı ayetlerin Almanca mealini okudu.

    Daha önce de bir Alman'ın cenazesinde İncil'den bölümler okuyan imamın okuduğu meal sırasında yabancılar da ellerini açıp duaya katıldılar.


    Eirena (70) ve Rolf Steinhof çifti, Almanya'da emekli olduktan sonra Alanya'nın Mahmutlar beldesine yerleşti.

    Bir yıldır şeker hastalığından dolayı tedavi gören Rolf Steinhof, dün gece hayatını kaybetti. Rolf Steinhof vasiyeti gereği Muhmatlar'da bulunan yabancılar mezarlığına defnedilirken, cenaze törenine, Göleviz Camii İmamı Osman Kömür'ün yanısıra Alman kadının ailesi, Türk dostları ve Papaz Joachım Kusch katıldı.

    İmam Kömür, Mahmutlar beldesinde yaşayan 28 yabancının beldeye gömülmeyi vasiyet ettiklerini belirterek, "Bu vasiyetlerden birini gerçekleştirmek için buradayız" dedi.




    İncil'den Parça Okuyan İmam, Bu Kez de Kuran'ın Almanca Mealini okudu Yorumları