MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Bilim-Teknoloji-Sağlık-Yemekler
>
Buyrun Mutfağımıza
>
Salata ve Hamur işleri
>
Aglayan Kek
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Aglayan Kek
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=beyza;8741][img]http://www.muhakeme.net/forum/forumresimleri/2008/03/2947783540ed8bda2d8odw3-1.jpg[/img] [LEFT][B][FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=indigo]Malzemeler:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=indigo]4 yumurta[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=indigo]1 su bardağı tozşeker[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=indigo]1+1/2 su bardağı un[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=indigo]2 yemek kaşığı süt[/COLOR][/SIZE][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=indigo]1 yemek kaşığı sıvıyağ[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=indigo]1/3 su bardağı kakao[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=indigo]1 paket kabartma tozu[/COLOR][/SIZE][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=indigo][B]Kekin Üstüne:[/B] 2 su bardağı süt[/COLOR][/SIZE][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=indigo]Sosu için:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=indigo]1 paket kremşanti+1 su bardağı soğuk süt[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=indigo]1 su bardağı süt[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=indigo]1/3 su bardağı tozşeker[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=indigo]1 çorba kaşığı un[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=indigo]1 çorba kaşığı nişasta[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=indigo]2 yemek kaşığı kakao[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=indigo]1 su bardağı su[/COLOR][/SIZE][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][B][FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=indigo]Yapılışı:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=indigo]Yumurtaları tozşekerle iyice kabarıp krema gibi olana dek çırpın. [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=indigo]Sütü ilave edip karıştırın. [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=indigo]Un, kabartma tozu ve kakaoyu birlikte karışımın üstüne eleyip hafif karıştırın. [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=indigo]En son sıvıyağıda ekledikten sonra hafif yağlanmış dikdörtgen yayvan kalıba döküp 170 derecede pişirin. [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=indigo]Fırından çıkar çıkmaz kürdanla heryerinden delip 2 bardak soğuk sütü üstüne gezdirin. [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=indigo]Kremşantiyi soğuk sütle çırpıp hazır hale getirin. [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=indigo]Un, nişasta ve şekeri ufak bir tencerede karıştırın. [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=indigo]Su ve sütü yavaşça ekleyip mıhallebi gibi pişirin. [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=indigo]Kek soğuduktan sonra önce kremşantiyi kekin üstüne yayın. Ardından sosunu dökün. [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=indigo]Buzdolabında 1-2 saat beklettikten sonra dilimleyerek servis yapın[/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/LEFT] not .. Denedim süper:cool:[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links