MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Bilim-Teknoloji-Sağlık-Yemekler
>
Buyrun Mutfağımıza
>
Tatlı Tarifleri
>
Balkabağı Tatlısı
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Balkabağı Tatlısı
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=alptraum;7371][U][B]Malzemeler[/B][/U][B]2.5 Kilo balkabağı 3 Su bardağı tozşeker 1 Su bardağı pekmez 1 Su ardağı dövülmüş ceviz içi 200 gr kaymak[/B] [B]Hazırlanışı[/B] [LIST] [*] Kabağın çekirdeklerini ve liflerini temizleyip, dilimlere ayırın. [*]Dış kabuğunu fazla derin olmamak kaydıyla kesip, atın. [*]Kabak dilimlerini 4 santim uzunluğunda doğrayın. [*]Tatlıyı pişireceğiniz tencereye bir kat kabak sıralayın ve üzerine şeker serpin. [*]Bir kat daha kabak sıralayın ve yine şeker serpin. [*]Bu şekilde tüm kabağı tencereye dizin. [*]Kabakları bu şekilde 1 gece veya 7-8 saat kadar serin bir yerde bekletin. [*]Bu süre sonunda kabak tenceresini kısık ateşte kapağı kapalı olarak kabaklar yumuşayana dek pişirin. [*]Daha sonra 5 dakika kadar ağzını açıp, yüksek ateşte kaynatarak suyunu iyice çektirin. [*]Sonra üzerine pekmezi gezdirin. [*]Kapağını tekrar kapatıp, 4-5 dakika daha pişirin. [*]Ateşten alıp, soğutun. [*]Soğuyan kabağı servis tabağına alın. [*]üzerine iri dövülmüş ceviz serpin. [*]Kaymakla birlikte servis yapın.[/LIST][/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links