MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Sanat-Kültür-Edebiyat-Multimedia
>
Deneme ve Makaleler
>
Seni sevmekten ne zaman vazgeçtim...
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Seni sevmekten ne zaman vazgeçtim...
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=beyza;6385][CENTER][B][URL="http://imageshack.us/"][SIZE=4][COLOR=purple][img]http://www.muhakeme.net/clear.gif[/img][/COLOR][/SIZE][/URL][/B][/CENTER] [CENTER][COLOR=purple][SIZE=4]*[/SIZE][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Kotu gunumde yanimda olmadigin zaman vazgectim.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER] [CENTER][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=purple]*Canin sıkıldığında benimle paylasmadigini, kirilacak veya tedirgin [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=purple]olacak olsam bile dusuncelerini acikca soylemedigini anladigim [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=purple]zaman vazgectim. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=purple]*Bana yalan soyledigini anladigim zaman vazgectim.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=purple]*Gozlerime baktiginda kalbinle bakmadigini ve bana hala soylemedigin [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=purple]seyler oldugunu hissettigimde vazgectim.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=purple]*Her sabah benimle uyanmak istemedigini, gelecegimizin hicbir yere gitmediğini görünce vazgeçtim[/COLOR][/FONT][/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=purple]*Dusuncelerime ve degerlerime deger vermedigin icin vazgectim. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=purple]*Agrilarimi dindirecek sicak sevgiyi bana vermediginde vazgectim.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=purple]*Sadece kendi mutlulugunu ve gelecegini dusunerek beni hice saydigin [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=purple]icin vazgectim.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=purple]*Tablolarimda artik kendimi mutlu cizemedigim ve tek neden sen [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=purple]oldugun icin vazgectim.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=purple]*BENCIL OLDUGUN ICIN VAZGECTIM!![/COLOR][/FONT][/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=purple]*Bunlardan sadece bir tanesi senden vazgecmem icin yeterli degildi, [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=purple]cunku sevgim yuceydi. Ama hepsini dusundugumde senin benden coktan [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=purple]vazgectigini anladim. Bu yüzden ben de senden vazgectim.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/CENTER][/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links