MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Sanat-Kültür-Edebiyat-Multimedia
>
Size Ait Yazi ve Siirler
>
Bir yorgunluk var yüreğimde ve suskun melalimde!
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Bir yorgunluk var yüreğimde ve suskun melalimde!
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=MustafaCilasun;59167]Avunmak mı istiyorum yoksa, çıldırtan duyarsızlıkta, ıssız sokaklarda Hınca hınç dolmuş vapurlarda, aldırmaz gönüllerin sarhoş naralarında Bir elinde ruj vebir diğerinde ayna, aranıyor berduş, yitiklik sancılarıyla Çık gel deyor adeta, bul yüreğimi düştüm ocağına, yılgın hıçkırıklarıyla Ah şu dalgalar, yüreğimi dağlayan ve gözlerimden kan akıtan acı çığlıklar Nerdesiniz, hangi aşkın sezgisiniz, yıllara sari sessizliğinizdedir korkular İçli yakarışlar başlıyor, gözler hasretin didarında ne fesleniyor,sükuttalar Ratası bilinmeyen bir yolda, umut bizarlığı korkuysa, niyetlenip başlama Gözlerim süzüldükçe, dilim çekiliyor birden bire kendi sessizliğine ne var Niye mahzunluk yüreğimde ve enginliğin yelpazesinde başlıyor sıra dağlar Ağlamak vaktidir, düşünmek akıl işidir, hissetmekse gönülden gelir bağlar Kime sesleniyorum, kaybolmuşluğun sızısındayım, ruhum hıçkırığa başlar Gitme dur desen ve gönül dilinden sürur bahşetsen, bir nebze olsun gülsen Heveslerimi derdest edip demlesem, ruhumun derinliğinde aşkı nefeslensem Artık yeter desem,yılgın gönlümü hakikatin sesine teslim etsem ve göçsem Kalbi suskunluğumu,ruhumun düştüğü kuyuları aşka havale etsem, gitsem Arif o ki, dünya kaygısını gönlünde sevdaya havale eder,nefsi aşikar eğler İlmin gailesiyle hukukun şevkine erer, meclislerde irfandan aşkla söz eder Ne gıybet eder, ne gönül için ah çeker, derdin rahmet olduğundan bahseder Ömür denen nimeti aşkla ihsan eder, sevgi dilinin edebini önceler ve öğütler Nisa için elhak mağfiret diler, nişanesinden övgüyle söz eder,suhulet diler Şefkatin menbaı, hamiyetin odağı, hizmetin gadası olarak gönülden söyler Emanetin tevdi edilmesine, nasip gerekçesine, umutlar gayretine havale der Nisasız nur olur mu, gönül mahzunluğu yar olur mu,yalnızlık şad olur muyu işler Mustafa CİLASUN[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links