MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Bilim-Teknoloji-Sağlık-Yemekler
>
Buyrun Mutfağımıza
>
Tatlı Tarifleri
>
Ananasli bisküvi pastasi
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Ananasli bisküvi pastasi
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=alptraum;59120]1 paket yulaflı bisküvi 100 gr tereyağı 1 paket krem şanti 1çay fincanı süt 1kutu krem peynir 1 yemek kaşığı mısır unu 1 adet ananas 1.5 çay fincanı ananas suyu Öncelikle bisküvileri ufalayalım(un gibi olmalı) küçük bir tavada tereyağını eritelim ve soğutalım. Bisküviyi karıştırma kabına alalım, üzerine ılık tereyağını ilave edip karıştıralım. Karışımı pasta çemberine dökelim bastıralım. Çukur bir kâseye sütü alalım, krem şantiyi ilave edip karıştıralım, kıvama gelince krem peyniri içine alalım iyice karıştıralım. Küp doğradığımız ananası ilave edelim bir iki karıştırıp çemberin içindeki bisküvilerin üzerine boşaltalım, spatula ile düzeltelim buzlukta krema katılaşana kadar tutalım. Biz bu arada sosunu hazırlayalım tavaya ananas suyunu alalım, üzerine mısır nişastasını ilave edip karıştırarak kıvama gelene kadar pişirelim. Katılaşan kremanın üzerine sosu dökelim(ılık olmalı) ve tekrar buzluğa alalım. Katılaşınca (jöle gibi olacak) servise sunabiliriz.[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links