MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Sanat-Kültür-Edebiyat-Multimedia
>
Size Ait Yazi ve Siirler
>
İçim titredi, nefesim yetmedi!
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
İçim titredi, nefesim yetmedi!
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=MustafaCilasun;58766]Bir köşeye büzülmüş şekilde inliyordu Kimseden habersiz, gözyaşları lekesiz, şevksiz ve bir hissizlik hüküm sürüyordu Belli ki umutları neticesiz kalmış, belki de henüz vakti saati vucut bulmamış ağlıyordu Neydi sebep, ruhundan serdettiği bin bir hikmeti mabet, hiçbir ses gelmiyordu Elhak insandım, kandım, bir candım Sinemin burukluğunu gizleyerek ve müsaade isteyerek bir hal hatır sorum, o an anladım Duyduklarım karşısında, şaşkınlığın sağanağında, o an bende çaresizliği yakinen tanıdım Dayanamadım, bin bir hüzünle ne yapmalıyım diye halimi sorguladım, sessizce ağladım Babasını kaybetmiş, günlerce yatakta inlemiş Ne bir hekim gelmiş ve ne derdine sahip çıkan bir nefes, eşlik ederek hastaneye götürmüş Garip ve kimsasizmiş, hukukunu bilen bir nasip değilmiş, acziyet içindeymiş Henüz köyden geleli çok yakın olmuş ve fakat kimseyle tanış olmadan gçöüp gitmiş Taktiben oniki, onüç yaşlarında bir kız çocuydu Bitap bir şekilde, güneşin hücüm ettiği bir vakitte, kendi kendine derleniyor ve ağlıyordu Annesini de kaybedeli üç yıl olmuş, yalnızlığın ve bizarlığın kadrinde solmulmuştu Hali ikliminde, bahtının eşiklerinde ve ümitlerin beklentisiyle bir hal olmuş zavallıydı Evvin hali çok perişandı, ne yaygı ve ne de bir kanepe vardı Mutfak tımtıkır bir şekilde ve sessizliğin kuşattığı serzenişlerin iniltisiyle hareketsizdi Ne yapmalıydı ve nasıl bir çıkış yolu bularak dertler paylaşılmalıydı, hal bulunmalıydı Tertemiz ve bir o kadarda ürkek bakan zavallı kızın melali yakinen hissedilmeliydi Birkaç dosta telefon ederek Ve o an ki hal efkarımı serdederek yardım diledim, el aman dedim, Hakka el açtım Bilinmeyen dertlerin ilzamıyla ve o an şahit olduğumu,bin hüzün yaşayarak titremiştim Bilmemek çözüm değil, kimden habersizsen,hiç dert edinmeden ömüt tüketmişsen dedim Başımı önüme eğerek, ne kadar betbah olduğuma hükmederek ağladım ve yakardım Mustafa CİLASUN[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links