MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Sanat-Kültür-Edebiyat-Multimedia
>
Size Ait Yazi ve Siirler
>
Açmam, açamam derdimi kimseye anlatamam!
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Açmam, açamam derdimi kimseye anlatamam!
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=MustafaCilasun;58521]Seherin ilk ışıkları pencereden yavaş yavaş ve oldukça nazik bir tavırla nazar etmişti Hiçbir rahatsızlıklık vermeden, gönül sesinin ahenginden, neğmenin hüzün esinindendi Sinemde bir şevk açmaya başlamıştı, geceden kalan avarelik sanki son arkadaşlığımdı Hazan yüreğimin ker payesinse vardı, dert bin bir sancılar içinde bir hal bırakmamıştı Ne vakit bunalmışsam, içimi burkan hallerden yılmışsam, vefayı hep sürurla anmışsam Kuşların kanatlarına bıraktığım umutlarımı, mahzun bir şekilde anarak sabahlamışsam Ruhumu bizar bırakan, kalbim hıçkırıklar içinde nefes nefese kalırken, donup kalıyordum Nereye baksam ve hangi hevesin tesiriyle gözyaşlarımı hasrete bıraksam, ferahlıyordum Niye sinemin torağında bir mahzunluk, hüküm sürüyor, yüreğimi burkuyor ve yoruyordu Niye, çilenin bin bir sahnesi kalbimin gizemlerinde ibretle filizleniyor, bahtımı örüyordu Yıllara sari efkarım, dinmek bilmiyor ve hicran ruhumda fevkalade bir anlam buluyordu Hüzün her nefesimle arkadaşlık yaparak,kalbimin sahillerinde pür heves umut besliyordu Kah ölüm aklıma geliyor, göçüp gidenler gözlerimin önünden hazin bir şekilde geçiyordu Böylesi bir müşkül duruma akıl kar etmiyor, gönlümün nidası dinmeden ömür bitiyordu Ne vakit süruru anmışsam, mahzun bir şekilde kalbin şevkinde nefes alanları anmışsam Boynum bükülüyor, hikmeti esrarını sabırla terennüm ediyordum, burukluk yaşıyordum Arzın her bir karesinde ve fevkalade elemin kadrinde inleyen nefesleri temaşa ediyordum Kimi mağdur, kimi mahzun, kimileride hakkı gaspedilmiş ve gönülden vurgun yemişlerdi İnsan, hakka kul olmayınca, kalp sahibinin nezninde bir aşk yaşamayınca hüzün yakında Müddeti nefes bilinirken enaniyetler sahnelerde sergilenirken ölüm mutlak denirken neden Mustafa CİLASUN[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links