MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Sanat-Kültür-Edebiyat-Multimedia
>
Size Ait Yazi ve Siirler
>
Aşk; yaprağın muradında, toprağın bağrında!
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Aşk; yaprağın muradında, toprağın bağrında!
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=MustafaCilasun;58461]Gecenin en siyahında Sinem hülyalar sağanağında bilmem ki neler arar Çilenin sayafalarını yudumlayarak ibretle aralar ve bahtını birkez daha tarar Ne kadar atılması gereken adım varsa, velakin durduran vicdansa hesabı koklar Yumuşak bir şekilde tenime dokunmuştu katre Felsefi düşünceler alıp başını gitti, lakin temayül tefekkür içindi Mütefekkirler gözümün önünden bir bir geçti, içim titreyerek nefesi tüketti Gözlerim yaprağın sessiz çırpınışlarını seyretti, bastığım toprak ruhuma nazar etti Çemberin yavaş yavaş daraldığını hissediyordum Nereye temaşa ettimse ayetlerin, kalbime sökün ettiğine bağlıyordum Aklıma şaşıyordum, ne kadar ötelenmiş hakikat varsa bizarlığıma hayıflanıyordum Sinemde fevkalade bir vurgun yaşayarak, mavera haşyetini ruhuma ibretle taşıyordum Yıllara sari suskun kalmış bir kuyu dikkatimi celbetti Hazinlik kalbimi titretti, mütteti zaman içime işledi, hesap halin demiydeydi Hevesler bir bir kenara çekilerek, idrakim için edebi yüreğime bir tebessümle hasretti Bin bir hüzünle sessizlik aklımı çeldi, düşünmek için vesileleri ibretle yine sevk etmişti Sevdanın çileli yollarından bir buket sunarak gönlümü aldı Ha sabah, ha akşam olmuş ne farkı vardı, vakit akıl için aşka amade bir senaydı Tevdi edilen ulufeler, kalp için ne kadar anlamlıydı, payeler nefisler için bir şandı Hesabi olmak, ruhun yetisiyle mücerret olan bir irfandı, yoksa can her canlı için hayattı Mustafa CİLASUN[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links