MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Sanat-Kültür-Edebiyat-Multimedia
>
Size Ait Yazi ve Siirler
>
Bir sen kaldın içimde kalbim sahibiyle!
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Bir sen kaldın içimde kalbim sahibiyle!
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=MustafaCilasun;58026]Ne kadar kalabalığın içindeysem de Hoyratlığın her sahnesine gülüp geçsem de, sinem hasretinde Kalbimi yaralayan, nefesi ziyadesiyle dağlayan, gözyaşlarını çağıran ferdin Bir ömür ve nihayetsiz hüzünle sabrı içtim, kuytu köşelerin ilgasında soluklandım Henüz çok gençlik yıllarındaydım Neyi arar, hangi nazarla bakar, kalbin letafetinden uzaktım Heveslerin heyecanıyla, bahanelerin hülyasında, yüzmeyi bilmeden daldım Ne bir korku ve ne de bir hesap ruhumu hicrana sokardı, ne akıl ve ne de sır akladı Yalnızca hevesin ilgası vakıaydı Güneşin yaktığı gibi, selin yuttuğu gibi, düşün güttüğü gibiydi Nereye baksam, ahengin ilzamıyla farklılaşsam, incesaz misali edebi ansam Ölüm için derinliğin sayfalarını açsam bilinmeyenler için suallere dostluk yapsam İllegali tenin cezbine kapılmasam Her tutkuyu, hevesle korkuyu, alıp götüren umuyu aşk sanmasam Aklın selimliğinde, fikrin hakikate meftun bıraktıran bereketiyle ve vecdiyle Eşrefe nail olmanın, takvanın onuruyla yaşamanın, firkatin kadrinde kavrulmanın Neme lazımcılığın ve aymazlığın Görmezden geldiğimiz, halleşemediğimiz, zevk için tercihlerimiz Mukadder olan vademiz, hakikatin lisanıyla yüzleşemediğimiz kayıplarımız Yüreğimi hırpalarken, içimi kanatırken, kalbimi titretirken düşünceler yolundayım Ne söylesem, yalnızlığımla göçsem Şehredemediğim melalinin elemiyle yüzleşsem kifayet etmeyecek Hani kimsenin olmayan ve fakat her canın yüreğini burkan esin ve iksir misali Vuslatın raddesinden, işaret taşlarının gerekçesinden hala habersizliğim hakikatken Layık olmadığım halde lütfettiniz Engin hamiyetinizle payidar eğlediniz ve kalbimi ihya etmiştiniz Halin dilinden, ruhun ufuk yelpazesinden, kalbin muhteviyatı aşka muhtaç iken Ses verdiniz, özünüzden ikram ettiniz, dağlanan sineme ülfet oldunuz, çok uzakken Mustafa CİLASUN[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links