MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Islamiyet
>
Genel Islami Bölüm
>
Mezhep ve Mesrepler
>
kader
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
kader
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=mus'ab;57687]Namaz kılıyormuş, ateist değilmiş, bilmem ne kim inanır sana bire zındık. sana cevap vermeye değmez.... niçin cevap veriyorum biliyormusun? Allah'ın dostlarına dost, düşmanlarınada düşman olduğum beli olsun diye HINZIR iken kuzu postuna bürünen, hayvandanda aşağı yaratıklar bu senin başvurduğun hileye 1430 yıldır devam ediyorlar. Ama müslümanlar, sizin gibi beyinsiz olmadıkları için inanmıyorlar. Hatta tam tersi biraz şüphesi olanlarda sizlerin sınırsız sapıklığını görünce bir yaratıcının olduğuna inanıp iman ediyorlar. Namaz kıldığına kimse inanmaz. Diyelimki kılıyosun, peygamber efendimiz (s a v) in mescidinde yüzlerce münafık vardı ve beş vakit namaz kılıyorlardı ama cehennemliktiler. Ayet ve hadisleri tıpkı yahudiler ve hıristiyanlar gibi bir kısmını yazıp bir kısmını almamakla bizleri kandıracağınızımı zannettiniz. NOT: SİTE YETKİLİSİ ARKADAŞLAR evet bizler tartışalım ama tartışmaya değer olayları tartışalım. Dinsiz, imansız, ateist, münafık ve ne idüğü belirsiz belkide bir hıristiyan misyoner, yada bir yahudi. bunların saçma sapan fikirlerini buradan yayınlamayın ki kıymetli zamanımızı boşa harcamıyalım. Bu aşağılık yaratıklar müslümanların sessiz duruşunu suistimal ederek şeytani duygularına bizleri alet etmeye çalışıyorlar. İnanıyorumki şimdi bu yaratık bunları okuyp kıs kıs gülüyordur. Dedim ya ben tarafım belli olsun diye cevap verdim ve kardeşlerimizi uyarmak için faydalanacağımız konular açın tartışalım. tartışdıkca bizi günaha sokacak deccalların, ebu cehillerin, ibni sebelerin, fikrini tarışmayalım. Lütfen bu yazıyı kaldırın. nasıl olsa tartışılıyor diye hür ve özgür tartışma anlayışına, inancımızı ve kutsal değerlerimizi kurban etmeyin. 3rd eng- rumuzlu kardeşim sizde cevabınızın üstündeki o yazıyı kaldırısanız iyi olur. SEVGİ SAYGI HÜRMET VE MUHABBETLERİLE...[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links