MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Diğer Konular
>
Eglence-Mizah-Bulmaca
>
zeka sorusu 1
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
zeka sorusu 1
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=Fani 06;5758]-------------------------------------------------------------------------------- Arkadaşlar ,Kafayı yiyeceğim ,cevabı bulursanız bana da haber edin [COLOR="Blue"]****lütfen !... **** **** >bu soru avrupada özel bir sirketin sınav elemesinde sorulan IQ **** >sorusudur ohaa denen bir sorudur baştan söyliyim . **** > **** > **** >bir adam yıllar boyu almanyada **** >bir bankada çalışmış ve emekli olmasına yakın artık yurda dönmeye **** >karak verdiği gün lan felekten bir gün çalim bari deyip bir bara ****gitmis.. barda **** >içkisini içerken karşısına çok güzel bir kadın oturmuş bizimki **** >kadına hayran kalıp hemen garsonu çağırıp kağıdı tanışabilirmiyiz **** >mesajını yazdıktan sonra garsonla kadına göndermiş. **** >kadın kağıdı almış okumuş adama imalı bir bakıştan sonra kağıdın **** >arkasına bir şeyler yazıp kağıdı tekrar adama geri göndermiş adam **** >kağıda bakmış bakmış.... hiç bir şey anlamamış yazı ne almanca ne **** >bildiği bir dile aitmiş gitmiş kağıdı en yakın arkadaşına verip ya **** >bunu bir kadın bana yazdı ben anlamadım ne yazıyor burda diye sormus **** >arkadaşı kağıdı okur okumaz sakın bir daha beni arama arkadaşlığımı **** >sona erdi diyip yanından gitmiş.. adam şaşkın bir halde eve gidip **** >anne babasına ya siz eskisiniz bilirsiniz burda ne yazıyor diye bu **** >sefer onlara sormuş .anne babası kağıdı okuyunca adamı evlatlıktan **** >red etmişler. karısına göstermiş ****karısı **** >boşanma davası açmış. adam artık çıldırma noktasına gelmiş len demiş **** >bunu en iyi anlayan doktor olur, nede olsa onların yazısı karışık **** >diyip bir doktora gitmiş. doktor kağıdı okuyunca çok sakin bir **** >şekilde izin isteyip odasina girmiş aradan **** >1 saat 2 saat geçmiş doktor yok... bizim adam merak edip odaya **** >girince bir bakmıski doktor tavanda sallanıyor kendini asmış **** > adam en sonunda pes etmiş len bu kağıt başıma çok işler **** >açtı başkasınında **** > **** >hayatını karartmasın diye kağıdı çalıştığı bankanın kasasına koyup **** >evine gitmiş. o akşamda tesadüf bankaya hırsızlar girmiş kasadaki **** >bütün ****paraları **** >almışlar tam kacıcakları sırada hırsızların şefi kağıdı görmüş şef ****kağıdı **** >okuyunca birden çabuk paraları yerine koyun demiş ve bütün paraları **** >kasaya geri koyduktan sonra çekip gitmişler **** > **** >ŞİMDİ GELELiM SORUMUZA HALiYLE BU KAĞIT'TA NE YAZIYOR DİYCEM... **** >İP UCU : CEVAP İÇİN YAZIYI İYİ OKUYUN DERİM[/COLOR][/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links