MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Sanat-Kültür-Edebiyat-Multimedia
>
Size Ait Yazi ve Siirler
>
Gönül söz mü dinler, nizamı neyler!
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Gönül söz mü dinler, nizamı neyler!
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=MustafaCilasun;57428]Nice yokuşlar tırmandım bir esin aradım Dile delen sevdanın ramıyla meşkin süruruna kandım ne yandım Her hesabın rahlesinde nefesin müddetiyle mizana uzandım, hakikate daldım Ne bir yar için sevdalandım ne fakirliğin fevkinde hülyalar yaşadım aşkı anlamadım Giriftar olan bu ruhumla ülfeti kokladım Her bir nazarın idrakinde nelere rastladım, ibrete ram olup kaldım Yeisin her zerresinde, keşkelerin elemli hecesinde, tevdi edilen nefesin hikmetiyle Yol arandım, sinemin yangınlığını aşka bıraktım, narın harında kokuyla sayıkladım Bazen kör kuyularım melaline uzandım Semanın vakarında acizliği yudumladım, ötenin hicranına bandım Dile gelen ne varsa o an ağlayarak ummana akıttım, kalbimin hüznüyle kaldım Neleri yaşamışsam, vicdanımla davalıysam, nefsin hadsizliğinde yolcuysam yandım Ne akıl kar ediyor ne de iradem yetiyor Esrarın mucibine ne hikmetse erişilmiyor, kalbim o inşirahı istiyor Hüccet olarak ne varsa kifayet etmiyor, mücmel ayetler misali merakı celp ediyor Hikâyelerin gizeminde ki esin, ruhumu ihata ederek alıp ötelere götürüyor, titretiyor Öyle bir eşik ki ne dile gelirse vesiledir Hissiyatım katreler misali bahtım için fevktir, evet, boynum eğiktir Hasretine ram olduğum aşk, ne kutsi bir niteliktir, hevesten arî bir iksirin narıdır Ne bir cefa bırakır ve ne de çilenin rahlesinden kaldırır, nefesin müddetinde ne hardır Kul ki abat olduğu her ne varsa iradidir Şuur, idrakim için akla ihtiyaçlıdır, bilgi olmazsa da yolda bırakır Meşveret illaki farktır, cem olmak niye tavsiyeyi vakıadır, fakat ihlâsta şattır Yol biter, yaprak düşer, sahifeler hicranla yürek için tüter, her göçende ektiğini biçer Ağlamaktan zehrolan bade-i hicran ardır Kalbi nazar firkat için farktır, zevk şayet bir kültür ise hakikatte vardır Edep kim için kardır, vuslatın uhdesi ne letafetli hüzzamdır, nağmeler ağlatır Dile gelen ve fakat söylenemeyen hüzün, nefesin için en büyük bahtiyarlıktır, aşktır Mustafa CİLASUN[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links