MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Sanat-Kültür-Edebiyat-Multimedia
>
Size Ait Yazi ve Siirler
>
Ne sen sor ve ne de ben söyleyim!
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Ne sen sor ve ne de ben söyleyim!
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=MustafaCilasun;57226]Her akşam güneşin battı yerden Nefesin muhayyilesinde yaşadığım hasretten Kalbimi hicrana gark eden o letafetli hüzünden vazgeçemiyorum Suskunluğun bitaplığında, duyulmayan çığlığımda ve halimi kuşatan özlemdeyim Artık ömür dinmek üzere göçüyor Sine –i efkârım acıları uzletin feyziyle söylüyor Sükûtuma nağmelerin alıp götüren tınısı refakat edip ah çektiriyor Ne merak bitiyor, ne vakit müjdeyle kalbime iniyor, o hüzün halimde derinleşiyor Söyleyecek bir çift sözüm kalsa Aşk suhuletiyle ruhumun serencamında okunsa Yüreğimin yangınlığı mısralara aksederek engin gönülleri bulsa da İçimin burukluğu, hali sefilliğimin durgunluğu ne çare olacak, feyiz aşkla akacak Ne şarkın ve ne de garbın afakında Yaşayan nefeslerin dinmeyen elemli hicranı duracak Mana hakikati evrenselliğin maverasıyla aydınlanacak, aklanacak Kim neyi dilerse, muvazene için hesabı öncelerse, sevdaya hasredilen aşk kokacak Gönül bir kırıldı mı, devası çok zor Ağlayan yüreğin sancısı inkişaf merhalesinde ne kor Durma, yeis içinde nefes alma, merakı budayıp umutsuz bırakma Melal hissiz, insan inayetsiz, beşer kimliksiz olur mu, feda olmazsa aşk sorulur mu Bülbülün derdini yanan iyi bilir Suyun sessizliğinde manalaşan içselliği düşen yaprak gibidir Hasret hakikat devranında vuslatın ahengiyle ziyadeliktir, aşk kalp için erktir Lafazanlık edep vuzuhunda gaye değildir, naiflik ruhun sayfasında zarafeti ülfettir Ne gelmişse başına hiç hayıflanma Hikmetin gerekçelerini hakikatin marifetiyle bahtın için sakla Vaki olacak hadiselerden korkma, iradeyi maksadın tefrika çıkartmak olmadıkça Nefesin müddetinde vaktin suhuletini mizan için yudumla ve aşkı bu manada akla Mustafa CİLASUN[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links