MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Yabancı Dil Egitimi
>
Übersetzte Textbausteine-Kısa metin çevirileri
>
Almanca Genel Konuşma Kalıpları 2
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Almanca Genel Konuşma Kalıpları 2
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=yabanGülü;5702]ALMANCA GENEL KONUŞMA KALIPLARI (PRAKTISCHER SPRACHFÜHRER) Was? ---- Ne? Wann? ---------- Ne zaman? Wo? ----- Nerede? Wohin? -------- Nereye? Woher? --------- Nereden? Wieviel? -------- Ne kadar (ya da kaç)? Warum nicht? ------- Neden olmasın? Wie? ----------- Nasıl? Welcher? ------- Hangi? Wer? ----------- Kim? ich habe Angst. -- Ben korkuyorum. ich habe Hunger. -- Benim karnım aç. ich habe keine Langeweile. -- Ben sıkılmıyorum. (Es ist mir nicht langweilig) Haben Sie Zeit? -- Vaktiniz var mı? Ich habe keine Zeit. -- Vaktim yok. Ich habe kein Geld. -- Param yok. Verzeihung (yada) Entschuldigen Sie.. -- Afedersiniz, özür dilerim, pardon.. Bitte ---Lütfen. ich danke für Ihre Mühe. --- Zahmetinize teşekkür ederim. Schade! -- Yazık! Gute Besserung. -- Geçmiş olsun. Guten Appetit -- Afiyet olsun. Prosit (yada) Auf Ihr Wohl.. -- Şerefinize.. Ich möchte mich untersuchen lassen. Muayene olmak istiyorum. Soll ich warten? Bekleyeyim mi? Wann wollen (sollen) wir kommen? Ne zaman gelelim? Wann soll ich kommen? Ben ne zaman geleyim? Ich möchte kommen. Ben gelmek istiyorum. Ich möchte auch mit kommen. Ben de gelmek istiyorum. Kommt (yada) kommen Sie. geliyormu/Geliniz. Sie möchten (mögen, sollen) kommen. Gelsinler. Komm yada du sollst kommen. Gel (yada) sen gelicekmişsin. Woher kommen sie? -- Nereden geliyorsunuz? Wem gehört dieses Auto? --Bu araba kimin? Wo wohnen Sie? --Nerede oturuyorsunuz? Wo Schaffen Sie? --Nerede calışıyorsunuz? Was machen Sie? --Ne yapıyorsunuz? Willst du Essen? --Yemek yer misin? Willst du was trinken? --Birşey içmek ister misin? Was machst du heute? --Bugün ne yapıyorsun? Mit wem willst du am Abend ins Party gehen? --Akşam partiye kimle gitmek istioyorsun? Wo bin ich? --Ben neredeyim? Kommst du von Arbeit? --Işten mi geliyorsun? Hast du Geld? --Paran var mı? Haben sie ein Auto? --Arabanız var mı? Wohin gehst du? --Nereye gidiyorsun? Warum kommen sie nicht? --Neden gelmiyorsunuz? Warum sind sie nicht gekommen? --neden gelmediniz? Fährtst du Auto? --Araba sürüyor musun? Willst du Musik hören? -- Müzik dinlemek istermisin? Was machst du morgen? --Yarın ne yapıyorsun? Wollen sie rauchen? --Sigara içmek ister misin? Ist das wahr? --Bu gerçek mi? Wollen sie fernsehen? -- Televizyon izlemek ister misiniz?[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links