MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Diğer Konular
>
Konu Dışı
>
GünDaşım (=
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
GünDaşım (=
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=ayışığı;56758][RIGHT][img]http://www.muhakeme.net/clear.gif[/img] [SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="RoyalBlue"]Ama hep böyle oluyor havalar güzellişince evler cok soguk oluyo bunu farkettım yanı yenı bahar geldıgınde oluyor bu.... yazı'da özledik yahu kışa haksızlık olmasın tabi ama yazın tadıda ayrı oluyor. şöyle bir iliklerimize kadar güneş banyosu yapmak ayrı bi tad... ama o sıradada serinliği aıyoruz şuanki serinlik gibi...ya işte bzm sorunumumzda burada hangi mevsimi sevdiğimize karar veremedik bir türlü... yazın kışı kışın yazı seviyoruz. yoksa ben dönekmiyim(ne alakası var canım) amaaaan neyse hepsini seviyoruz... bugün havanın güzel olmasıyla şöle bir ısrar edip arkadaşımın yanına gıdeyım dedım..baktık evde olucak gibi değil attık kendimizi baharın o yeni yeni baslayan ılık havasına gülücüklerle karşıladı bizi sanki.. [COLOR="Red"]yürüdükçe minikler çıktı karşımıza..saç bandajı vardı sıra sıra takıyorlardı her biri on dakıka takıyormuş bır tane olunca öyle paylaşmışlar bandajı ...[/COLOR]upuzun bir yoldu yürüdüğümz yer.bir yaşlı dede geliyordu.beyaz sakallı,tanıdım dedeyi geçen gün oraya geldiğimde beni görüp sen şunun kızı değilmisin diye sormuştu:) çok yaşlıydı dede elini arkasına atmış bir gilip bir geliyordu başında takkesi o uzuuun kalabalık sokakta ama tek... merak ettim neler yaşamıştı acaba acının hangi renginde dönmüştü.. ve erkek çocuklar futbol oynuyorlardı ohh ya sonunda sokakta top oynuyan da gördüm ..topta ayagıma geldi sans işte topu bir attım uzaga bir yere gitmezmi:d baktım cocuklar ya ablaaa yaa die sitem ettiler.. bıraz daha ilerleyınce 14 yaslarında büyümüş kızlar vardı onların ne yaptıklarını çözmüş değilim...ama galiba aralarında ikiz olan vardı aynı gibiydiler...bizim yaşlarımızda bi kız'da vardı...aralarında kız bize bakıp bakıp gülümsüyordu...sanki sizinle yürümek istiyorum dercesine farkettım anladım...sordum ayşeye kim bu kız diye ya o biraz sorunlu biri dedi... sonra çekirdek keyfi yapalım dedik gittik bakkala aldık.kırık dökük park vardı renkliydi salıncakların zincirleri egrilmiş...tek salıncaga 2 tane kız cocugu çıkmış sallanıyorlardı...kıskandım onları,hadı ayşe bizde deyip 2 kişi bindik çocuk salıncagına,salıncak kırılır diye az sürdü minik maceramız.. ...geri dönüş yolunda 2 genç kız gördüm yürüyorlardı birinde ferace vardı.sobetlrden tanıyorum digeri ise rengarenk,selamlaşıp yürüyüp gittlier...duvardada genç bir çocuk vardı..sankı kız arkadasını bekliyor gibi eli telefonda mesajlasıyor belli..birde kırmızı büyük külüstür bir araba geçti içinde bir müzik çalıyordu eskilerden hoş müzikti sesi gümbür gümbür öle yavastan gidiyor...bir bu eksikti zaten burada...:) ve araba gelmişti gitmek zorundaydm... yürüyüşümüz kısa sürmüştü ama aslında büyüktü mayhoş bir tat bıraktı ...[/COLOR][/FONT][/B][/RIGHT][/SIZE][/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links