MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Sanat-Kültür-Edebiyat-Multimedia
>
Düşünce Meclisi
>
Izdivac programlari yararlimidir, zararlimidir
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Izdivac programlari yararlimidir, zararlimidir
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=mus'ab;56126]Arkadaşlar malumunuz bizim insanımızı reklamla, futbolla tv ekranlarındaki pembe diziler ve şimdide izdivaç (evlilik) programlarıyla uyuşturuyorlar. Zaman zaman bende bakıyorum bazen öyle utanç verici olaylar oluyorki inanılmaz derecede. vep sitelerinde bu konu tartışılıyor. tartışıldığını gördüğüm zaman biraz fikir sahibi olayım diye 5 gün boyunca hergün izledim. edindiğim intiba ise tamamen olumsuz. Nedenmi? Anadolunun ücra köşesinde iki genç çit evlenirler. Hasbel kader sonuç iyi gitmez ve geçimsizlik sonucu boşanma olursa bu programı yapan sözde ilerici ve aydın olan mahluklar, başlarlar köylü insanını aşağılamaya, senin aklın yokmuydu, görücü usulüyle niye evlendin. hangi devirde yaşıyoruz. Vah zavallı köylü gibi bi sürü zırvalama. Görücü usulüyle evlenen anadolu insanını aşağılayan, küçük gören, cahillikle suçlayan bu insanların yaptığına bir bakın Allah aşkına. Erzurumun bir köyünden gelen bey ile eskişehirden gelen bayan. izmirden gelen bayan ile tekirdağdan gelen bey, Vb gibi bi sürü insan tv sütüdyosunda birkaç saat aynı havayı soluyunca; yorumlar başlıyor ooo bunlar birbirlerine çok yakıştılar. aman aman nede uyumlu bir çift olurlar gibi Akla hayale gelmedik yalakalıklar vs vs. Bir kaç gün sonra evlilik bir hafta sonra boşanma bunlar ilerici, bunlar aydın, bunlar modern, bunlar sosyete. Kimse bunlara yahu siz delirdinizmi bir kaç saat görüşmeyle evlilik olurmu siz ne kadar cahil akılsız insanlarsınız hangi devirde yaşıyorsunuz diyen yok. adına izdivaç'mı dersiniz. Çöpçatanlıkmı dersiniz. yoksa biraz daha modern ...........mi dersiniz ama bana göre olmamalı hiç olmamalı.[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links