MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Sanat-Kültür-Edebiyat-Multimedia
>
Düşünce Meclisi
>
türkiyenin lideri kim olsun istersiniz??
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
türkiyenin lideri kim olsun istersiniz??
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=mus'ab;56052]Gazetecisalih kardeşim Müslüman yalan söylemez. Müslüman iftira etmez. Müslüman dosdoğru olur. 1-tarım ürünlerine kota, ANASOL M hükümeti zamanında kondu. 2-GAP’ın etrafında yahudiye toprak satılıyor yaygarası rahmetli özal zamanında başladı ve hala devam ediyor. AK parti zamanında satılmış birtane örnek tapu bu sitede yayınlarmısınız lütfen. 3-BOP Projesinden bahsediyorsunuz çamur attığınız kişi Türkiye cumhuriyeti kurulalı beri İsrail yahudisine karşı bu kadar açık ve cesur ifadelerle Erbakan da dahil hiçbir başbakan olmadı Tayyip Erdoğan sayesinde israile kafa tutulacağını öğrendi Türkiye (ama siz şimdi dersinizki bu bir danışıklı dövüş) bu konularda çok mahirsiniz de. 4-kur’an kursları konusunda bir araştırma daha yapmanı tavsiye ederim sana (eger adın gibi gazeteciysen çokta zor olmaz) 5-Türkiye cumhuriyeti kurulduğu günden beri Müslümanlara karşı devlet terörü devam etmiş 1950 den sonra daha sistemli bir şekilde uğraşmışlar. 1980 li yıllardan sonrada üniversitelerde devlet dairelerinde bu düşmanlık devam etmiş ama bir tarih varki zulüm o boyuta son otuz yılda hiç gelmemişti. Sene 1995-1996. Başbakan muhterem Erbakan hocamız İstanbul’un göbeğinde Çarşamba cemaati olarak bilinen yerde kadınların çarşafı, erkeklerin sarığı ve takkesi polisler tarafından çekilip alınarak ayaklar altında çiğnenmiştir. O tarihteki milli gazete ve vakit gazetelerini bir araştırın emi. 6-Tam kırk yıl boyunca yani selamet, refah ve fazilet dönemlerinde göz bebeğiniz olan omuzlarınızda taşıdığınız yiğit insan en büyük mücahit Tayyip Erdoğan sizden ayrılıncaaa! Ermeni yaptınız Yahudi yaptınız hıristiyan yaptınız soysuz yaptınız insaf insaf insaf Bu iftirayı bırakın bir müslümana kafire bile iftira edilmez. 7-Sizin hakaret ettiğiniz yada küçümsemeye çalıştığınız Bülent arınç bey daha üniversite öğrencisi iken türkiyede siyasi olarak kimsenin tanımadığı muhterem Erbakan hocamızın fotograf ve buroşürleriyle konyayı ev ev dolaşan ve ömrünü davasına adayan insanları tanımıyorsunuz daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim. 8-Türkiye şartlarında yüzde 4-5-6-7-8-9-10 oy alırken bir dava vardı cihad eden mücahitler vardı liderleri profösör dr Necmettin ERBAKAN’dı oylar yüzde 15-16 -20 lere tırmandığında o cihad eden mücahitlerin kıçı koltuğa değince ne oldu biliyormusun kardeşim seçilen belediye başkanı ve meclis üyeleri, millet vekilleri, teşkilat başkanları mücahitlikten müteahhitliğe terfi ettiler. Sana onlarcasını örnek verebilirim millet vekillerinin İSKİ ve B şehir belediyesinde nasıl ihale kovaladıklarını, bir araştırsan bu yazdıkların hikaye kalır. 9-Kardeş senin yaşın daha genç yazacak o kadar çok şey varki Müslümanlar zarar görmesin diye yazmıyorum benden ve benim gibilerden daha fazla milli görüşcü olma ömrümün en güzel tam 31 yılını bu davada geçirmiş, görevin nedir bilmiyorum ama bir çok teşkilatta birim başkanlıkları ve yıllarca gençlik başkanlığı yapmış. Fakat 2002 seçimlerinde benim olduğum bölgede dava kardeşlerini bir kenara iterek parayı veren CHP li ve MHPli insanlar meclis üyesi adayı yapılınca şikayetlerimizde il ve genel merkez tarafından dikkate alınmayınca artık dava değil particilik başladığını görüp ayrıldık bir çok kardeşimiz işte böyle küstürüldü. 10-ALEYHİNE KONUŞACAK Yahudi, müşrik, münafık, din düşmanlarını bitirdiniz de sıra akpartiyemi geldi Erbakan hocam başbakanken ona hakaret eden generali bilirmisin kimse gıkını çıkaramadı alenen hakaret etti. Aşağılık adama ne hocam nede millet vekillerinden tık çıkmadı. 11-Ak partiyi yıkmak için Ergenekon tutuklusu adamın tv kanalına peş peşe çıkan saadet partilileri Allah’a havale ediyorum. Sakın bu cihattır savaşta hile caizdir edebiyatı yapmayın. 12-saadet partisine oy vermeyen imansızdır. Yahudiye uşaktır. Cemaat ise sapık cemaattir. Tövbe etmesi gerekir. Vs saldırı ve iftiralardan vazgeçin ve kendinizi sorgulayın sizin tabirinizle kimin basireti kapalı kur’an ve sünnete göre bir düşün seni Allah’a emanet ediyorum.[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links