MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Sanat-Kültür-Edebiyat-Multimedia
>
Size Ait Yazi ve Siirler
>
Susarken damla...
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Susarken damla...
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=Henna;55441][CENTER][RIGHT][SIZE=3][COLOR=DimGray][FONT=Trebuchet MS]”[/FONT][FONT=Georgia] bir yer düşünürüm, ezan sesinde[/FONT] [FONT=Georgia] bir yer ki; ötenin çok ötesinde[/FONT] [FONT=Georgia] kimseler görmese gidip diz çöksem[/FONT] [FONT=Georgia] ağlasam caminin bir köşesinde[/FONT][FONT=Trebuchet MS]”[/FONT][/COLOR][/SIZE] [/RIGHT] [/CENTER] [RIGHT][CENTER][img]http://www.muhakeme.net/forum/forumresimleri/2009/12/gozyasi_5B5D-1.jpg[/img] [/CENTER] [/RIGHT] [CENTER][LEFT][FONT=Georgia][SIZE=3] Ne kadar sussam, o kadar birikiyorum...Ne kadar söylesem o kadar azalıyorum...[/SIZE][/FONT] [/LEFT] [SIZE=3][COLOR=Black][COLOR=Gray][B][I][FONT=Trebuchet MS]”[/FONT][/I][/B][/COLOR][COLOR=Gray][I][FONT=Trebuchet MS][FONT=Georgia]Şimdi yeni şeyler söylemek lazım[/FONT][/FONT][/I][B][I][FONT=Trebuchet MS]”[/FONT][/I][/B][/COLOR][FONT=Trebuchet MS][FONT=Georgia]dı.[/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [/CENTER] [FONT=Georgia][SIZE=3]Halimden Yar biliyor ya,ya ben neden hala ızdıraba düçar?Mum alevi gibi titriyor ve damla damla bitiyorum ömürden. yitiyorum... melal... sızılarım...susuzluklarıma kevser diliyorum... ede/ben su~su~yorum [/SIZE][/FONT][CENTER][SIZE=3][COLOR=Gray][B][I][FONT=Trebuchet MS]”[/FONT][/I][/B][/COLOR][/SIZE][FONT=Georgia][COLOR=Gray][SIZE=3]Hamuş[/SIZE][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][SIZE=3]; diyordu,[/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=Gray][FONT=Georgia][I] Mevlana kendisine Hamuş!... Yani Suskun!... Sustuğu yerde açıldı kapılar, önüne serildi ışıltılı kelimeler, kalbi duygular… Yaprakta tohumu, damlada okyanusu gördü sonra…[/I][/FONT][/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=Gray][B][I][FONT=Trebuchet MS]”[/FONT][/I][/B][/COLOR][/SIZE] [LEFT][FONT=Georgia][SIZE=3]dinledim de neyden[/SIZE][/FONT], [FONT=Georgia][SIZE=3] efil efil bir ah esiyordu ruhuma...son nefesi üfler gibi telkininde ki seda,[COLOR=Gray]"hû"[/COLOR]..[/SIZE][/FONT]. [/LEFT] [FONT=Georgia][SIZE=3] bağrı yanık "[COLOR=Gray]h[/COLOR]e "den... başı eğik "[COLOR=Gray]vav[/COLOR]"dan..[COLOR=Gray] "hû[/COLOR]" diyordu ... [I][U][COLOR=Gray]"Susarken damla [/COLOR]damla gözyaşından...[/U][/I] sınığırcasına dergâhına.. [COLOR=Gray]"Hû"[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [FONT=Georgia][SIZE=3] Halden anlayan gelsin. Dil dudak kıpranmadan gönülden duyana eyvallah! Ne denmeliydi? Neden demeden..."[COLOR=Gray]men arafe nefsehu'ya[/COLOR]"ermeden dil çırpınır durur ...herşeyin zahirine bakmakdan gözler körelmeden...uyanmak için bir kandil yak tutuştur dîdeden..gönlünde zikr İle... gözyaşının sesi hangi notada?içimdeki harfler kimin? Sayamadım kaç gece sabaha secdeyle erdik?Kaç damla su vardı nasipde?... [/SIZE][/FONT][CENTER][I][FONT=Georgia][SIZE=3] [COLOR=Gray]"Ey benim sonsuz tenszihimden de münezzeh Rabbim!Aklımızı affet![/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][COLOR=Gray] [/COLOR][LEFT][FONT=Georgia][COLOR=Gray][SIZE=3][COLOR=Black]sustu![/COLOR][/SIZE][/COLOR][/FONT] [/LEFT] [/CENTER] [FONT=Georgia][SIZE=3] En güzeli, Lâl kesildi idrakim.Kalbim görevinden yoruldu.Üç gündü dünya,dünden korkardım, yarından korkarım,bugünde de korkum var saniyelerde.Allahımdan, tanıdıkça daha da korktum.Bilen korkardı,bilen sevrdi,seven de sevgisinden, düşmeye korkardı.Görüyordu beni saklanmak ne mümkün.Zulmden kaçamamak gibi bişey bu,zalim değilsen! mazlum değilsen ! nesin sen ? derler bana,neyim ben?... bu kadar milyon insan,ırkçısı,faşisti.izmlerin uşağı,tağutların kurbanı...leri,ları.Bir sürü kavimler,eyvahlar çığlık çığlığa da... ya ben neyim...? [/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=Georgia][SIZE=3] Biliyorum! [I][COLOR=Gray]Allahu Ekber![/COLOR][/I] Biliyorum! şehadet ederim! [I][COLOR=Gray]"laîlahe illallah Muhammedurresulullah"[/COLOR][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=3]Bildiğimde buluyorum kendimi..şükürde secdeden kaldırmaya ancak [COLOR=Gray]Allahu ekber Hakim![/COLOR] Başka güce ne eğildim ne kalkdım.. [COLOR=Gray]"hamdini sözüme sertac ettim...!"[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [FONT=Georgia][SIZE=3] günler geceler geçiyor, tren rayları ardısıra, ben bi vagon içinde hülyalarımla ,gidiyorum.Sanki yüklerim vagonlarca ama umurumda değil.Umurlarımı da bıraktım sağ yanıma.Valizimde seyyiatım vardı onuda bıraktım yolda.Cebimde kimliğim bile yok, aklımda hiçlik var.Beni de bırakıp geçerek benden O'na giden bir yalın, bir ünsüz ,bir sesiz harf olayım.Seslendikçe sesizleşen ben olmayayım.Benden gayrı ne varsa erisin yokluk tabağında.Zerreden kürreye,kaiatta nasıl bir toz mesabesinde,nasıl bir divanda tartılınca ağırlaşacak enaniyet atoma dönecek patlayacak hakikati, bir bomba gibi atarda bir zaif aciz kulu nâra...Ah derdim...Ah ederdim...Ah halim...halimiz!İnsanlık.. [/SIZE][/FONT][LEFT][FONT=Georgia][SIZE=3]Geceler boyu,ömrünce gazab etmemiş,tartışmamış,bir rahmet peygamberinin gözyaşlarının aktığı o seherlerde, o secde yerinde bir avuç çöl toprağına devşirilse şu naçiz benliğim.O damlaların infilak ettiği duaların nurunun huzmesinde bir zerre olaydım da;O gönüllerin sultanı resulun, ümmetinin halini görünce yüreğine halel gelip acımasına delil olan bu günlerin de sancaktar olamayışıma..Mus'ab dan hicabıma reva oluşuma, kendime beter sanık olan "ben miyim ?"deyişime...utana utana yaşamaya inat!Ölmeyi bilmeyen bir ben/den ; [/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=Georgia][SIZE=3][I]"[COLOR=Gray]Sana ...Rahman olan esmana geliyorum YA RABB!...[/COLOR][/I][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [/LEFT] [CENTER][I][FONT=Georgia][COLOR=Gray][SIZE=3]Sen istediklerimden de daha güzeliyle nazar et... Resulun gözyaşlarında değil şefaatinde bulayım bu kaybedişlerde kimliğimi...[/SIZE][/COLOR][/FONT]"[/I] [/CENTER] [CENTER][FONT=Georgia][SIZE=3] "avuca düşen gözyaşı arşa çıkan duadır sahyam...[/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=3] dinleyene selam olsun sadırdakini satırlardan..."[/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Gray]Bkk[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=3][img]http://www.muhakeme.net/clear.gif[/img] [/SIZE][/FONT][SES]http://dl2.musicwebtown.com/2bulent2/playlists/210992/1746698.mp3[/SES][FONT=Georgia][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/CENTER][/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links