MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Diğer Konular
>
Eglence-Mizah-Bulmaca
>
Patates Tarlası (Dahice)
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Patates Tarlası (Dahice)
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE={{şura}};54640][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=blue][B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=blue][SIZE=3]Nebraska'da yaşlı bir adam yaşardı. Patates ekimi için bahçeyi bellemesi gerekiyordu, lakin bu çok zor bir i şti. Tek oğlu olan David ona yardım edebilirdi, fakat o da hapisteydi. Yaşlı adam oğluna bir mektup yazdı ve müşkülatını izah etti. [/SIZE][/COLOR][/FONT][/I][/B] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=blue]****[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=blue]Sevgili David, [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=blue]Patates bahçemi belleyemeyeceğimden, kendimi çok kötü hissediyorum. Bahçeyi kazmak için oldukça yaşlanmış sayılırım. Burada olsan bütün derdim bitecekti. Biliyorum ki sen bahçeyi benim için hallederdin.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=blue]Sevgiler[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=blue]Baban[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue][B][I]****[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=blue]Bir kaç gün sonra oğlundan bir mektup aldı.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=blue]****[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=blue]Babacığım, [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=blue]Allah aşkına bahçeyi kazma, ben oraya cesetleri gömmüştüm. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=blue]Sevgiler.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=blue]David [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=blue]****[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue][B][I]Ertesi gün sabaha karşı saat 04:00' de FBI ve yerel polis çıkageldi ve tüm sahayı kazdılar, lakin hiç bir cesede rastlamadılar. Yaşlı adamdan özür dileyerek gittiler. [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=blue]Aynı gün yaşlı adam oğlundan bir mektup daha aldı.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=blue]**** [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue]Babacığım,[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=blue]Şimdi patatesleri ekebilirsin. Bu şartlarda yapabileceğimin en iyisini yaptım.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=blue]Sevgiler[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=blue]David [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links