MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Sanat-Kültür-Edebiyat-Multimedia
>
Deneme ve Makaleler
>
İçime Aşk Kaçtı...!
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
İçime Aşk Kaçtı...!
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE={{şura}};54514][RIGHT][SES]http://Parkingmusic.com/files/AdaLiLar - Huzun Sesi.mp3[/SES][/RIGHT] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Mihrabına geldim ey aşk! [/FONT][/B][/I] [FONT=Comic Sans MS][I][B][FONT=Comic Sans MS]Tut beni harf harf. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Kıblesiz bir aşkla recmetme beni. Üç harfe sığdır ömrümü, felaha çıkar gönlümü. Kapından çevirme beni, Taptuk misali. Kırk yıl, gönlüne yüz sürmeden kapına odun taşımaya hazır bu yürek, Yunus misali. Aşkının dervişliğine kabul et beni. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Gece. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Suskun çığlıklar bastırıyor kör karanlığı. Bir mum misali aydınlat karanlığımı. Nurunu saç damla damla suretime. Alma beni senden, verme beni bana. Hep sende kalayım ben. Rükûlarda sevdim seni ben. Kıyamlara sığdıramadım gönlümü. Secdelerde boşalttım ömrümü. Bir hüzün yükledim heybeme. Karşılığında seni verdim ben! Üstü sende kalsa ne çıkar, alacağımı aldım ben. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Aşkın iç ceplerine bak, beni bulmak istersen. Dar vakte saklanmış iki sarı lira gibiyim ben. Darlığını ferahlatmak adına binlere bozuldum. Tümlüğümün işe yaramazlığı parçalanınca farklılaşırdı belki. Hâlbuki kaç parçaya ayrılırsam ayrılayım üzerime seni aldım ben. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]İntiharını yaz harf harf. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Cümleleştir beni ve kendini as. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Ölümün soğukluğu üzerine düştüğünden beri, toprağına kokumu sürdüm. Bensiz olamazdın ya hani. Ney deva eylese içime. Her tınıda seni çeksem gönlüme. Neyzen üflese, sen hep sussan ben seni dinlesem kulaklarımca. Dudaklarımaysa hiç dokunma! [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Yâd eyle ellere beni! [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Sor sonra aynalara kendini. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Kendine bakmaktan korkardın sen. Bana sen bak derdin, kendi gözlerim bile değmesin bana! Değmedi hiçbir göz sana. Nazar nedir bilmedin sen. Bir çift mavi gözdü nazarlığın senin, ezelden. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]El açtım şimdi sana, cümleleştin dilimde, kendini astığın harflerle. Sakın dönme gittiğin yerden, geleceğim ben sana, herkesin dönüşü oraya! [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]İçine çek beni tek nefeste [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Sana doğayım ben. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Dünya soğukluğunu hisseden, cenin misali, ortalığı inletmeli ağıtlarım. Erken doğdum ben sana. Cümlelerimin hafifliğini küvezlerde bıraktım. Yaşam ünitesine bağlı damarlarımdan sen geçtin hep. Ritmik kalp atışlarıma inat, düzensiz bir sevda yaşadı gönlüm. Neresinden tutsam elimde kalıyor bu sevda. Ritmik hale sokmak bir ömür istiyor adeta. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Ellerimi bağladım göğüs hizamda [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Kurşun sıkılmış söz söz satırlarıma. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]O'na varabilmek adına önümde koca bir taştın sen. İmtihanım olman hep bu yüzden. Yolumdan kaldırmam lazımdı seni. Sen beni kaldırdın gönlüne doğru, taşlaştım şimdi ben. Yüreğimi geri ver senden. Ya da boş ver sende kalsın içimin diğer yarısı da. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Uzletime ortak et kendini [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Ve kus beni içinden. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Gidiyorsun şimdi, her adımına bir harf düşüyorum karalama kâğıtlarıma. Anlamlı cümleler yazdıracak şekilde at adımlarını. Önce 'A' sonra 'Ş' ve son adımını 'K' ya doğru at. Aşk olsun gidişinin adı. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Üzeri tozlanmış sandık gibiyim. Ara sıra açılıp yâd edilmek istiyor kalbim. Sahi, uğrak verir misin tozlu benliğime. Kapağımı kaldırmayı kaldırabilir mi yüreğin. Ağır gelirdim sana ben, hâlâ öyle miyim? [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Rüzgârlar getirsin ağıtlarımı sana [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Es bana senden yana, es bana! [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Gözlerindeki yaşları sal rüzgârlara, bir fısıltıyla gelsinler bana. Yanaklarım alıştı nasılsa tuzlu yağmurlara. Kulaklarım sesine doysun rüzgârlarla. Bedenini al, ruhunu bırak bana. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Dilimde tekilleşen bir cümleydin sen, ünlü düşmesine uğramış şimdi kalbim, rüzgârlar düşürmüş ismini yüreğimden. Eğilip almaya mecalim yok yerden. Üzerimde pot duran bir elbisesin şimdi, gidişlerini ne kadar içeri alsam da bana hep bol geldin sen! [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Gülüşlerimi arıyorum nicedir, sende kalan bir kalbim var biliyordum, gülüşlerimi de paketleyip koymuşsun bavuluna. Kilit vurduğun dilim konuşmaz belki sana, bakışlarım yeter mi isteğimi anlatmaya. Geri ver gülüşlerimi, sana ait olmayanları geri var bana. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Gelme bana [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Bıraktığın yerde değilim! [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Biletimi kesti bu sevda senden yana. Gitmek istese de kalanlığa yazgılanmış yüreğim, çarmıhlara çivilenmiş bıraktığın yerde benliğim. Elini sürdüğün her yerim yıkılıyor bedenimde. Toprağa doğru yol almakta senliğim. Gel bana, bıraktığın yerde çivilenmiş yüreğim! [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Sağıma dönüyorum hayalin [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Solumaysa çoktan yazgılanmış yüreğin! [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Ne saplantı, ne bağımlılık, ne alışkanlık kelimeleri sıralayabilir yazgımızı. İmkânsızlıklar içinde vurgun yese de her yerinden bu sevda, sürgün bitecek elbet, geleceksin yine bana. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Bıraktığın gibi bulacağını sakın sanma. Her gidişinde daha çok örselendi ruhum. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]O'na varabilmek adına seni geçebilme yetisine sahip olabilseydim ben, Yunus misali kırk yıl odun taşımaya hazırdım kapına. Taptuk misali kırk yıl yüzüme bakma, gam yemem ben. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Haddini aşmasın boyundan büyük cümleler [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Geçtim seni, geçeceğim bu yeter. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]İçine düştüğüm cümleler hep seni anlatıyor belki, dilime sürdüklerimde sen varsın, ne kadar kaçsam da adım adım, durduğum yerde seni arıyor gözlerim. Her nefeslenişimde içime çektiğim senmişsin gibi, boğuluyor cümlelerim. Ah unutmak bu kadar zor olmasaydı keşke. Yükü omuzlarımı bunca çökertmeseydi, duruşu sensizlikten bozulmuş bir tümceyim şimdi dillerde. Rezil rüsva ettin beni âleme. İsmim gezdi hep hayâsız dillerde. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]İçime sen kaçtın [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Çıkarabilene aşk olsun! [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Uyu şimdi bir masal yorgunluğuyla. Cüce devler korkutmasın seni rüyalarında! Üç nokta koy isminin başına, seninle hayat bulduğuna inanan benliğim senden öncesi olduğunu da kabullensin. Senden öncede vardım ben, senden sonra da hüküm süreceğim. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]İçimde tarif olunmaz bir acı, sayfalara sürgün yese de kalemim, yine de anlatmaya yetmez ucuna asılan cümleler. Başka bir lügatte acıyor kalbim. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]İçime, silinmez mürekkeple yazılmışsın sen, hiçbir silgi silemez artık seni benden. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Çizgimi çektim sana, silinmez oluşun üzerini karalamama engel değildi. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Geldiğin gibi gittin benden. Bense seni geçip menzile ulaşma yolunda divaneliğe büründüm hepten. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]İçime kaçan seni hiçbir cümle çıkaramıyor benden! [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]GÜLNAZ ELİAÇIK [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]5 AĞUSTOS 2008 [/FONT][/B][/I] [/FONT][/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links