MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Sanat-Kültür-Edebiyat-Multimedia
>
Deneme ve Makaleler
>
Bedeli Ölçülemez..
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Bedeli Ölçülemez..
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE={{şura}};54083][CENTER][url]http://parkingmusic.com/files/ahlal.mp3[/url][/CENTER] [B]Bedeli Ölçülemez..[/B] [B][COLOR=#993300][URL="http://www.sdu.edu.tr/sablon/fakulteler/orman/Album/suysal/Makrolar1/slides/Sonbahar_001.jpg"][img]http://www.muhakeme.net/forum/forumresimleri/2009/10/Sonbahar_001-1.jpg[/img][/URL][/COLOR][/B] [FONT=Verdana][SIZE=4][B][COLOR=navy]kurduğum tüm cümlelerde anlatım bozukluğu var...kurdum cümle sendin oysa kimse bilmez![/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=4][B][COLOR=navy]Ruhum hükümsüz sevgili, yoklundaki ızdırabı çekicek mecal tükenmektte?[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=4][B][COLOR=navy]söylesene![/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=4][B][COLOR=navy]hayat bu kadar zor olmak zorunda mı?!!![/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=4][B][COLOR=navy]Bir gece daha sensizliği hüküm sürüyor sen her şeyden bi haber [B]ben sana vurgun senden gelen aşkla hayata devam... ölümü gördüm, korkuyu gömdüm ruhunda sevgili bir karış yüreğinde nokta olabilmek umuduyla,sığındım oraya.[/B][/COLOR][SIZE=5][COLOR=navy] ölümden başka düzenleyici, huzura erdiren mefhum yokmuş.[/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=4][B][COLOR=navy]Rabbim[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][B][COLOR=navy][SIZE=4]Yasamak mi zor ;bana mi oyle geliyor?[/SIZE][/COLOR][/B][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=4][B][I][COLOR=navy]muhteşem ney sesi eşliğinde daha bi güzelleşen hayallerim var.buz gibi duruşunu hayaller bile çözemiyor yar!!![/COLOR][/I][I][COLOR=navy][FONT="] İçimde buz dağları eridi hasretinle[/FONT][/COLOR][I][COLOR=navy] Bu vurdumduymazlık kabına sığmıyor artık figanlarıma kulak ver .gayrı[/COLOR][/I][/I][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=4][B][COLOR=navy]Tut elimden; çek, çıkar ! Beni kuyudan? [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] [B][SIZE=4][FONT=Verdana][COLOR=navy]Yâr de ki; sıyrılsın, gönül bu korkudan?mısralar bitmiyor yar tüm mısralar sana yazılmış kuytusunda,bi eksikten ne çıkar o eksiklik nazarına ihsan olsun adına,yüreğine?[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [FONT=Verdana][B][COLOR=navy][SIZE=4]içim sökülüyor sanki söylerken.............o derece yürekten içimden işte.[/SIZE][/COLOR][/B][/FONT] [B][FONT=Verdana][SIZE=4][COLOR=navy]--[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][I][COLOR=navy]Ten ve ruh arasındaki noktamda boğuluyoru,,,.boğuluyorum fersiz düşlerde,boğuluyorum mecalsiz,boğuluyorum hareketsiz.suku-net tablosu gibiyim yar? bu ne vicdansızlık sevgili ben boğulurken senin bu keyfinde neyin nesi.tahammülüm yok! Boşluklarda nefes almaya?.yoruldum sevgili yoklunda kulaç atmaktan yoruldum?[/COLOR][/I][/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Verdana][SIZE=4][B][I][COLOR=navy]Kefareti olurmu bu sancıların? Nafile vakit gibisin hayatımda istedin rölü oynayan kim verecek bu figüranlın hesabını???[/COLOR][/I][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=4][B][I][COLOR=navy]Sen yar sen alıntı yazı ve hayatlara kanat çırparken ben kafa üstü çakışları yaşıyorum dipsiz düşüşle ryaşıyorum iç ceblerimde seni taşırken gece düşlerine dalmayı marifet bildi bu gözler?[/COLOR][/I][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=4][B][I][COLOR=navy]Beşeriyetin batmış kalbimle işliyorum seni bir musalla taşı kadardı hayatım ve son karışındayım sevgili son demimdeyim son noktayı perçinliyor bu gönül[/COLOR][/I][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=4][B][I][COLOR=navy]Mürekkepler yetmiyor seni anlatmaya seni düşlemeye seni çizmeye,cız etmeyen yüreğini tuvallere dökmeye yetmiyor her fırça darbesinde başka renklere gömülüyosun çok başka alıntıladın hayat mabedinde [/COLOR][/I][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=4][B][I][COLOR=navy]İçimdeki bu kimsesizliği alan RABBE şükürler olsun her şükürle gelen bir acısın içimde çöreklenmeye hazır tutmuş yüzünle bir kez daha gözün aydın[/COLOR][/I][/B][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links