MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Islamiyet
>
Genel Islami Bölüm
>
Peygamberimizi hislendiren bir yakarış
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Peygamberimizi hislendiren bir yakarış
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=altun;53753][B][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][COLOR="Purple"]Ey dereceleri yükselten / bereketleri indiren Ey gökleri ve yerleri / yaratan Allah’ım! Sesler, türlü türlü / dillerle gürüldeyip sana doğru yükseliyor./ Senden dileklered bulunuyor./ Benim dileğim de, / Dünya halkının / beni unuttuğu / imtihan yurdunda Senin beni hatırlamandır... ¡ Ey Allah’ım! / Sen sözümü işitiyor, yerimi görüyor, / gizli açık neyim varsa biliyorsundur. / İşlerimden hiçbiri / sana gizli değildir... ¡ Ben çaresizim, yoksulum / Senden yardım ve aman diliyorum! / Korkuyorum, kusurlarımı itiraf ediyorum. ¡ Bir çaresiz / senden nasıl isterse, / ben de öyle istiyorum.../ Günahını bilen bir günahkâr sana nasıl yalvarırsa / ben de öyle yalvarıyorum... ¡ Senin yüce huzurunda / boynumu bükmüş senin için / gözlerinden yaşlar boşanan, senin uğrunda / bütün varlığını yok sayan, senin için acizliğini ilan eden / bir kulun sana nasıl dua ederse, / ben de öyle dua ediyorum... ¡ Ey Rab’bim! / Duamı kabul buyurmaktan beni mahrum kalma... / Bana Rauf ve Rahim ol. ¡ Ey istenilenlerin / en hayırlısı! / Ve verenlerin / en cömerti! ¡ ¡ ¡ İlahiler: Sana karşı kim kendisini / övebilir? / Ben ancak / kendimi kınarım! ¡ Dilim günahlarla dolu / sana ulaşacak ne işe yarar / bir amelim / ne de ümitten başka bir şefaatcım var... ¡ Biliyorum ki / kusurlarım yüzünden / ne huzurunda yerim / ne de senden özür dilemeye/ yüzüm kalmıştır! Fakat sen / cömertlerin cömertisin! ¡ Ben, rahmetine yetişebilmeye / ehliyetli değilsem / rahmetin bana yetişebilir... Çünkü senin rahmetin / her şeyi kuşatacak kadar / geniştir... Ben de rahmetini bekleyenlerdenim. ¡ Benim kusurum / ne kadar büyük olsa da senin affının yanında / küçük kalır. / Sen onları bana bağışlayıver / ey kerem sahibi Allah! ¡ Sen kerem sahibi / Allah’sın... / Ben ise, aciz bir kul’umdur. / Ben günah ve kusur işler durursam, sen de/ bağışlar durursun... ¡ Sen ancak sana itaatlı olanlara / rahmet ve merhamet edeceksen / günahkârlar kime sığınacaklar? [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links