MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Sanat-Kültür-Edebiyat-Multimedia
>
Deneme ve Makaleler
>
yürüyorum....
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
yürüyorum....
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE={{şura}};50514][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#4169e1]YÜRÜYORUM Ben de yol alıyorum şeffaflığıyla katreleri kıskandıran bir varlığın boyunduruğunda![/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]An(ı)lar ?zamanın? damlacıkları! Yüzüme çarpıyorlar her adımda? [/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]İnsanlığın izleri her adımda; kimi kanlı,[/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]kimi buz kesmiş sanki[/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]hiç yara almadan,[/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]ayaklarıma dek varmış, korumuş kendini.[/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=red][B][FONT="]Bir ötekinin iradesini asla fark edememiş ?voltalar?; dünyayı kurtaran ?adam? sanki;[/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="][COLOR=red]öte yandan, ?adam? kadar çaresiz?[/COLOR] [/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]Neden hep tekerrür eden insan yığınlarıyla dolu tarih? Acı neden tekerrür ediyor inadına;[/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]ve gözyaşı, kan[/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]ve sebil sanki canlar, [/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]alınan/verilen?[/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]İnsanın insan üzerine kurulu alışverişi/Kardeşin kardeşe üstünlüğü ve hala köleciliği?[/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]Haykırışlar varıyor kulaklarıma; ne çok haykırmış ata-ları-mız? Ne çok işkence; ne çok isyan![/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]ben bir çocuğum;[/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]gözlerime takılan ne çok ayıbı görmezden gelmiş atalarım![/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]İnsan insanı neden ve nasıl görmezden gel(ebil)miş;[/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]cinayetler, savaşlar, soykırımlar?[/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]Büyük bir yangının içindeyim,[/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]ben küçük bir çocuğum;[/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]ne çok günah kaynıyor bu cadı kazanında![/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]Kimi kör, kimi sağır, kimi dilsiz,[/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]bir ötekini asla anlamayan, bir ötekini asla fark edemeyen bir insanlık bu,[/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]doğdum ben ve [/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][I][FONT="]büyüyorum![/FONT][/I][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]Ya da gitgide küçülüyor; ölüyorum![/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]Üzerime bombalar yağıyor! Rengârenk bir oyun, ışıl ışıl; oynuyoruz sanıyorum. Ötekilerle saklambaç, ?oynuyoruz? sanıyorum. [COLOR=red]Barış desem çıkacaklar, savaş desem saklanacaklar[/COLOR]? Annem ve babam da saklanıyor sonra. Asla bulamıyorum. Ardından kardeşlerim de ötekilerin yanına gidiyor. Herkes benden saklanıyor, herkes benimle oynuyor sanıyorum.[/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]Rengârenk bir oyun bu, ışıl ışıl her taraf; kızıl ve siyah bir gökkuşağı beliriyor evimin üzerinde. Gökyüzü üstüme düşüyor.[/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]Büyük bir yangının içindeyim; kan ile harlanan bir yangının. [/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]Beton yığınlarının arasındayım;[/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][I][FONT="]Yürüyorum![/FONT][/I][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]Ötekiler yok; anlıyorum![/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]Bu bir oyun değil; büyüyorum ben?[/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]Harap olmuş her evin içinden kocaman çocuklar çıkıyor. Onlara katılıyorum.[/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]Tekerrür eden insan;[/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]gözyaşlarımızı fark ediyoruz.[/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]Ötekilerin kurtarıcılık/kahramanlık oynadıkları bir sahnede yapayalnız kalıyoruz. Zaman buz kesiyor! Tekerrür edecek büyük, en büyük bir acı daha doğuyor coğrafyamızda. Tüm çiçekler koparılmış; güzel olan hiçbir şey yerinde değil sanki. [COLOR=red]Bütün renkleri çalmış ötekiler[/COLOR]; ölüm iklimindeyiz artık![COLOR=darkred] Kendini, hiç yara almadan, koruyacak insanlığın utanç yüklü izleri![/COLOR] [/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]Toprağımızda yürüyen herkesin ayaklarına yüreğimden akan kanlar bulaşacak. [/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]Haykırışlarımız, ötekilerin her adımında kulaklarında yankılanacak.[/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]Ötekilerin boğazından geçen her damla bizim açlığımıza takılacak.[/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]Ötekilerin tüm oyunları bizim iklimimizde son bulacak.[/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][I][FONT="]Biliyorum![/FONT][/I][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]Tırnaklarımın arasına dolan toprak ve ellerimdeki nasırlarla hatırlıyorum ben geleceği; yürüyorum, büyüyorum. Kulaklarımda içimi hala gıcırdatan metal sesleri? Bedenimde kendini hep hissettiren şarapneller? Biliyorum; zamanın damlacıkları çarpıyor yüzüme. Kendimi görüyorum her adımda. Bir ad?ım olmadan yaşıyorum. [/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]Tıpkı ötekiler gibi. [/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue][B][FONT="]*Unutulan, görmezden gelinen, ölüme terk edilen tüm savaş çocuklarının adına?[/FONT][/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links