MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Sanat-Kültür-Edebiyat-Multimedia
>
Siirler
>
... Yine Aldım Kalemi Elime
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
... Yine Aldım Kalemi Elime
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE={{şura}};50372][B]... Yine Aldım Kalemi Elime[/B] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=black][CENTER][URL="http://my.opera.com/Umman/homes/blog/naturmorte_about_life_V_2_by_shamanski%201.jpg"][img]http://www.muhakeme.net/clear.gif[/img][/URL] [COLOR=indigo][FONT=Georgia][B][I]/ Yine aldım kalemi elime[/I][/B][/FONT] [/COLOR] [FONT=Georgia][COLOR=indigo][B][I]Paramparça olan yüreğimle /[/I][/B][/COLOR][/FONT] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Aşk arefesi oduyla [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Yağmur vurdu canıma [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Her daim tertemiz olanla [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Yine yarınlara kaldı sancım [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Akabinde de gelgitli şiir soluklu bir el yordamıyla [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Gök kubbelerden yayıldı ince bir sada [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Sabret ! [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Ve malum olan azadlığımla [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Şol aleme fısıldadım sessiz hıçkırıklarımı [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Belki duyulur diye [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Ama nafile kimse duymuyor beni [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Sen duy bari ey kalemim [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]İşte sensin şahit olan aşkıma [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]İşte yine sensin şahit olan vurgunluğuma [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Yoruldum ayrılıklardan [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Hal kalmadı bu bedende [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Her sene giden nasiblilerle [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Bir parçam daha gitti benden de [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Bana yine kalan [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Bir tutam hüzünle [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Bir demette özlem işte [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Hep seneye dedim [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Mahzun gelince beklenen [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Yine sana ' yol yok ' denildim [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Bir avuç hayaldi oysa [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Şimdiye kadar beni avutan [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Bir avuç titrek sevinç [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Bir avuçta dümdüz bir iniş ikilemde [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Gidenlerden selam gönderdim [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Unutmayın adımı orada bir kez anın dedim [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Layık olmasam da anılmaya [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Anılmaya en layık olan adına [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Ve O'nun Rahmanın'ca [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Açtım elimi [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Mücib olanın daveti sevdasında [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Artık tükeniyor ümitlerim [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Artık bitiyor / yitiyor bedenim [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Yitse de yittiklerim [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Ve bitse de bütün bitişlerim [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Ben var olmamdaki var olan aşkımla [/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]İşte Ya Rab [/SIZE][/FONT][/B][/I] [B][FONT=Franklin Gothic Medium][I][SIZE=3]Ben yine sana yöneldim[/SIZE][/I] [/FONT][/B] [COLOR=indigo][FONT=Georgia][B][I]/ Ve bıraktım kalemi elimden[/I][/B][/FONT] [/COLOR] [FONT=Georgia][COLOR=indigo][B][I]Dinmeyen dinişler körlüğünde bittim ben /[/I][/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [SES]http://www.mubtela.net/byabdullah/aldanirim.wma[/SES][/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links