MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Bilim-Teknoloji-Sağlık-Yemekler
>
Buyrun Mutfağımıza
>
Tatlı Tarifleri
>
Gelin Tırnağı
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Gelin Tırnağı
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=hellmusti;50319]Malzemeler : * 1 çay b.sıvıyağ * 1 çay b.süt * 1 çay b.su * 2 yumurta * 1 çay k.kabartma tozu * Aldığı kadar un Açmak için: * nişasta İçi için: * ceviz Üzeri için: * tereyağı Şerbeti için: * 5 su b.su * 5 su b.toz şeker * 1 dilim limon Hazırlanışı : Yumurtaları karıştırma kabına alarak çırpın. Üzerine süt, sıvıyağ ve suyu ekleyerek tekrar çırpın. Üzerine kabarta tozu ve alabildiği kadar un ekleyerek baklava hamuru gibi bir hamur elde edin. Bu hamuru uzun bir rulo haline getirerek 30 bezeye ayırın. Çay tabağı büyüklüğünde bol nişasta ile açarak 10’ar 10’ar üst üste koyun. Tepsi büyüklüğünde açarak 2 ye kesin. Üzerine doğrayıcıdan geçirilmiş ceviz serperek ince rulo yapın. Verev keserek fırın tepsisine dizin. Üzerine eritilmiş tereyağı gezdirerek 170 derecelik fırında pişirin. Diğer tarafta şerbetini hazırlayın. Pişip ilk sıcaklığı çıkmış olan tatlıların üzerine ılık şerbeti dökün. Soğuyunca servis edin.[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links