MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Bilim-Teknoloji-Sağlık-Yemekler
>
Buyrun Mutfağımıza
>
Tatlı Tarifleri
>
Çilekli Benekli Tatlı
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Çilekli Benekli Tatlı
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=hellmusti;50209]Malzemeler : * 3 yumurta * 1 su b.toz şeker * 1 çay b.sıvıyağ * 1 çay b.irmik * 1 p.kabartma tozu * 1 limon kabuğu rendesi * 2 su b.un Mantolamak için: * tereyağı * Mor haşhaş Şerbeti için: * 1.5 su b.su * 1 su b.toz şeker * 1 dilim limon Krem şantisi için: * 1 poşet toz şanti * 1 su b.süt * ÇileK Hazırlanışı : Karıştırma kabına yumurtaları alarak çırpın. Daha sonra üzerine toz şekeri de ekleyerek iyice köpürene kadar çırpın. Üzerine sıvıyağ, limon kabuğu rendesi, un, irmik ve kabartma tozu ekleyerek karıştırın. Kek kalıbını oda sıcaklığındaki tereyağı ile yağlayın. İçine haşhaşı alarak her tarafını kaplayın. Daha sonra hazırladığınız kek hamurunu kalıba dökerek 170 derecede pişirin. Bu arada şerbeti hazırlayıp soğutun. Pişip ilk sıcaklığı çıkınca yine ılık olan şerbeti verin. Şerbeti çekince kalıbından ayırıp servis tabağına alın. İçini ve kenarlarını çilek ile süsleyin. En son krem şanti ile bezeyip soğuk servis edin.[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links