MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Bilim-Teknoloji-Sağlık-Yemekler
>
Buyrun Mutfağımıza
>
Yemek Tarifleri
>
Gelin Bohçası
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Gelin Bohçası
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=hellmusti;48746]Malzeme : * 1 tavuk gögsü * 1 soğan * 3 diş sarımsak * 1 kase mantar * 2 ç.k. bezelye * 1 t.k. un * 1 su b.kaşar peyniri rendesi * yeşil soğan * tuz,karabiber * kekik * zeytinyağı Bağlamak için: * yeşil soğan Hazırlanışı : Tavuk gögsünü küp küp doğrayın. Tavaya sıvıyağı alın.Üzerine tavuk gögsünü,doğranmış soğan,sarımsak ve mantarları ekleyip soteleyin. üzerine konserve bezelyeleri ve kabakları de ekleyin. En son unu,tuz ve baharatları ekleyip karıştırın. Yufkaları bir tabak yardımı ile kesip iki yufkayı üst üste koyun. Tavuklu karışımı kestiginiz yufka parçalarına paylaştırın. Yufkaya kese şekli verip önce sıcak suya daha sonra da soğuk suya atılmış yeşil soğan sapları ile bağlayın.Bu şekilde hazırlanan keseleri tepsiye dizip üstlerine kaşar peyniri rendesi yerleştirin.180 derecede yufkalar ve kaşar peyniri kızarana kadar tutun. Görsellik ve lezzet açısından misafir ağırlanabilecek bir yemek.[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links