MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Bilim-Teknoloji-Sağlık-Yemekler
>
Buyrun Mutfağımıza
>
Yemek Tarifleri
>
Yufkalı Büryan
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Yufkalı Büryan
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=hellmusti;48671]Malzemeler : Hamuru için: * 2 su b. un * 1 yumurta * 1 çay b. süt * 2 çorba k. sıvıyağ * Tuz Ara katlar için: * Tereyağı Pilavı için: * 2 su b. pirinç * 1 soğan * 1 haşlanmış tavuk göğsü * 1 su b. file badem * Sıvıyağ * Tuz, karabiber Hazırlanışı : Yufkası için karıştırma kabına unu alın. Ortasını açarak içine yumurtayı, sütü ve sıvıyağı alın. Tuzu da kenarlarına serperek ortadan itibaren hamuru yoğurun. Hamuru 8 bezeye ayırıp tepsi büyüklüğünde açın. Diğer tarafta soğanları doğrayarak sıvıyağda kavurun. Daha sonra üzerine pirinci de ekleyerek kavurun. Kavrulunca suyunu ve et suyunu vererek tuzunu ayarladıktan sonra kapağı kapalı pişmeye bırakın. Pişen pilava tereyağında kavurduğunuz bademleri de ilave ederek karıştrın. Yuvarlak fırın tepsisini yağlayıp hamurun 4 tanesini tepsisine altına aralarına tereyağı serperek yayın. Üzerine pilavı yayın. En son haşlanmış tavuk göğsünü de serperek diğer 4 hamuru da aralarını yağlayarak üzerine kapatın. Üstünü yağlayıp 190 derecelik fırında pişmeye bırakın.[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links