MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Bilim-Teknoloji-Sağlık-Yemekler
>
Buyrun Mutfağımıza
>
Yemek Tarifleri
>
Soslu Tavuk Kanat
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Soslu Tavuk Kanat
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=hellmusti;48578]Malzeme : o 750 gr.tavuk kanat o kekik,tuz,kırmızı biber o o domates sos için: o 3 domates o 3 diş sarımsak o 1 soğan o 1 tutam fesleğen o Yoğurt Sosu için: o 1 su b.yoğurt o 2 çorba k.mayonez o 1 tutam kekik o 3 sap taze soğan garnitür için: o 2 patates Hazırlanışı : Önce tavuk kanatlarını ortadan ikiye bölün. üzerine tuz,biber, zeytinyağı gezdirin. Bir tutam doğranmış taze kekik ilave edip 190 derecelik fırında kızarana kadar pişirin. Bu arada sosları hazırlayın. Yoğurt v e mayonezi karıştırın. İçine çok ince kıyılmış taze soğanları ilave edin. Diğer sos için domatesleri rendeleyip tavaya alın.Soğan ve sarımsakları da ilave edin. Biraz pişince taze fesleğenleri de ilave edin. Tuzunu da ilave edip soğutun. Patatesleri de parmak şeklinde hazırlayıp kızartın. En son hepsini büyük bir servis tabağı ile sofraya getirin. Herkes parmaklarını da yiyecek... NOT:Daha önce listemizde yer alan un kızartmak içindi. Ama oktay usta son dakika gelişmesi ile tavuk kanatlarını kızartmaktan vazgeçip fırında pişirdiği için una gerek kalmadı.. Dikkatil izleyicilerimize teşekkür ederiz[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links