MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Bilim-Teknoloji-Sağlık-Yemekler
>
Buyrun Mutfağımıza
>
Yemek Tarifleri
>
Bohcalı Kebap
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Bohcalı Kebap
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=hellmusti;48548]Malzeme : o 1 su b. süt o 2 yumurta o alabildiği kadar un o tuz İç harcı için: o 400 gr kuşbaşı et o 1 çorba k. dolmalık fıstık o 1 soğan o 2 diş sarımsak o 2 havuç o 1 tutam maydanoz o 1 çorba k. un o tuz,karabiber üzeri için: o 1 yumurta sarısı o haşhaş tohumu,susam Hazırlanışı : Karıştırma kabına 2 adet yumurtayı kırın.Üzerine 1 su bardağı sütü ilave edin ve mikserle çırpın.Üzerine alabildiği kadar un ve tuzu ekleyin yoğurun.Hamur kulak memesinden biraz daha yumuşak kıvamda olmalı.Hamurdan bezelere ayırın ve her bir bezeyi kullanacanığız tava büyüklüğünde açın.Tavaya sıvıyağı alın ve hamurları arkalı önlü yarı kıvamda pişirin.Bezeleri bitene kadar bu işlemi tekrarlayın.İç harcı için tavaya sıvıyağı alın. Üzerine 400 gr.kuşbaşı eti alın.Üzerine ince kesilmiş sarımsak ve soğanı ilave edin.2 adet rendelanmiş havucu ilave edin.Üzerine ince kesilmiş maydonozu ekleyerek ocaktan alın.Fırın tepsisinine kızartılmış hanurları alın.Üzerine etli iç malzemeyi ilave edin ve ucunu kapatın.Üzerine haşhaş tohumu veya susam serpin.Önceden ısıtılmış 190 derecelik fırında pişirin.[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links