MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Bilim-Teknoloji-Sağlık-Yemekler
>
Buyrun Mutfağımıza
>
Yemek Tarifleri
>
Tavuklu Karnabahar Graten
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Tavuklu Karnabahar Graten
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=hellmusti;48396]Malzemeler : * 1 adet karnabahar Üzeri için: * 100 gr. tavuk eti * 1 soğan * 3 diş sarımsak * 1 havuç * tuz, karabiber * zeytinyağı Beşamel sos için: * 2 çorba k. un * 3 su b. süt * zeytinyağı, * tuz,karabiber * muskat Üzeri için: * rende kaşar Hazırlanışı : llk olarak karnabaharları çiçek çiçek ayırarak haşlayın. Diğer taraftan üzeri için tavuklu harcı hazırlayın. Bunun için soğanı ince doğrayın sıvıyağda sotelenmeye alın. Üzerine küp doğranmış havucu da ekleyerek kavurun. Biraz kavrulduktan sonra küp doğranmış tavuk etini de ekleyerek tuzunu ve baharatını ayarlayın. Beşamel sos için unu sıvıyağ ile kavurun. Biraz kavrulduktan sonra üzerine soğuk sütü ekleyin. Koyulaşınca muskatını ve karabiberini ekleyin. Harç ve beşamel sos hazırlanınca pişen karnabaharlar fırın kabının altına yayılır. Üzerine biraz tuz gezdirilir. Daha sonra ilk olarak tavuklu harç, sonra beşamel sos üzerine yayılır. En son kaşar peyniri rendesi serpilir ve 180 dercelik fırında pişmeye bırakılır.[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links