MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Bilim-Teknoloji-Sağlık-Yemekler
>
Buyrun Mutfağımıza
>
Yemek Tarifleri
>
Vişneli Yaprak Sarması
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Vişneli Yaprak Sarması
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=hellmusti;48007]Malzemeler : * Asma yaprağı * 3 kuru soğan * 1,5 su b. pirinç * 2 çorba k. dolmalık fıstık * 2 çorba k. kuş üzümü * 1 tutam maydanoz * 1 tutam dereotu * 1 kase dondurulmuş vişne * Tuz,karabiber,yenibahar * Dolma baharı,kuru nane * Zeytinyağı * Tozşeker,limon,su Hazırlanışı : Tencereye zeytinyağını dökün.Üzerine 2 çorba kaşığı dolamalık fıstığı dökün ve kavurun.Daha sonra üzerine soğanları ilave edin ve soğanları kavurmaya devam edin. Sonrasında pirinci de ekleyerek kavurmaya devam edin. İyice kavrulunca1,5 su bardağı kadar su vererek pişmeye bırakın. İç harcın ilk sıcaklığı çıkınca asma yapraklarının üzerine biraz iç harç bir de vişne tanesi koyarak sarın. Hepsini sarıp tencereye dizdikten sonra üzerine limon dilimleri dizerek zeytinyağı gezdirin. Üzerine bir tabak kapattıktan sonra üstünü geçecek kadar su ekleyerek kapağı kapalı pişmeye bırakın.[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links