MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Bilim-Teknoloji-Sağlık-Yemekler
>
Buyrun Mutfağımıza
>
Yemek Tarifleri
>
Şinitzel
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Şinitzel
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=alptraum;38191][B]Malzemeler :[/B] [LIST] [*] 350 gr.bonfile [*] 1 çay b.süt [*] yarım çay b.soda [*] 2 yumurta [*] tuz, karabiber [/LIST] [B] Garnitürü için:[/B] [LIST] [*] 3 patates [*] 50 gr.beyaz peynir [*] 1 tutam maydonoz [*] un [*] tuz,karabiber [/LIST] [B] Sebzeli garnitür için:[/B] [LIST] [*] 2 havuç [*] 1 çiçek karnibahar [/LIST] [B]Hazırlanışı :[/B] Sütü, sodayı, tuzu ve karabiberi yayvan bir kaba alın. Eti içe yatırarak bir süre bekletin. Yumuşayınca etin fazla sütünü alın. Sonra ilk olarak una, daha sonra yumurtaya, devamında ise galeta ununa bulayarak kızgın yağda kızartın. Garniütürü için patatesleri soyun ve dilimleyin. Bir kaba unu, tuz, karabiber alın. Diğer taraftan peyniri ezin, üzerine maydanoz ve galeta unu ekleyerek karıştırın. Hazırlıklar tamam olunca dilimlenen patatesleri yıkamadan unun içine atın ve süzgeçten geçirin. Daha sonra yumurtaya bulayın. En son peynirli harca bulayarak kızgın yağda kızartın. Havuçları ve karnabaharları da doğrayarak haşlayın. Yumuşacık pişmiş şınitzel ile beraber servis yapın.[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links