MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Bilim-Teknoloji-Sağlık-Yemekler
>
Buyrun Mutfağımıza
>
Yemek Tarifleri
>
Ispanaklı Mantı
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Ispanaklı Mantı
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=alptraum;38132][B]Malzemeler :[/B] [LIST] [*] 2.5 su b.un [*] 1 yumurta [*] 1 tatlı k.tuz [*] aldığı kadar su [/LIST] [B] İç harcı için:[/B] [LIST] [*] 1 soğan [*] 100 gr.kıyma [*] tuz, karabiber [/LIST] [B] Haşlamak için:[/B] [LIST] [*] su [*] 1 demet ıspanak [/LIST] [B] Üzeri için:[/B] [LIST] [*] 1 çorba k.tereyağı [*] 1 kase yoğurt [/LIST] [B]Hazırlanışı :[/B] Karıştırma kabına 2.5 su bardağı unu alın.Üzerine 1 adet yumurta kırın.1 tatlı kaşığı tuz ilave edin.Üzerine su ilave edin. İlk önce yumurta ve suyu karıştırın.Daha sonra unuda karıştırarak kulak memesi kıvamında biraz daha sert bir hamur hazırlayana kadar yoğurun.Hamuru merdane ile açın.Merdane ile açılmış hamuru tezgaha serin.Hamuru küp olarak kesin.İç harcı için bir kapta 100 gr.kıyma ile soğan rendesini karıştırın.Kıymadan fındık büyüklüğünde yuvarak toplar yapın. Hamurun küp kesilmiş kesimlerine kıymalı harçtan koyup hamuru kapatın.Tencereye kaynayan suyu alın.Mantıları tencereye alın.Mantıların pişmesine yakın ıspanak yapraklarını ilave edip bir taşım kaynatın. Tereyağını tacada eritin.Tereyağının üzerine pulbiber ekleyip sos elde edin. Servis tabağına ıspanaklı mantıyı alın.Üzerine yoğurt ilave edin.Yoğurdun üzerine tereyağılı pulbiberli sostan döküp servis edin.[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links