MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Sanat-Kültür-Edebiyat-Multimedia
>
Deneme ve Makaleler
>
Önemli Bir Konu
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Önemli Bir Konu
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=BirKuL;36626][FONT=Segoe Print][SIZE=3][COLOR=navy][B]Beyza kardeşim, daha etik olarak yazılan makaleler var. Yalnız bunun bile etkisinin tam manasıyla olmadığını düşünüyorum. Sadece bu forumda değil aynı makaleyi farklı yerlerede açtığım oldu. İnsanlar kendisinde ne buluyorsa onu dillendirdiler; refleks gösterende oldu, takdir edende. Hatta bir forum sayfası ahlaki bulmadığı için makeleyi sildi. Makeleyi ben motamot alıntılamadım. Eklemeler ve harmanlamalar yaptım. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3][COLOR=navy][/COLOR][/SIZE] [FONT=Segoe Print][SIZE=3][COLOR=navy][B]Gençliğin bugün içine düştüğü problemleri eğer gözlemlerseniz inanın bu makale bile az gelir. Sadece üniversiteden başlasak içinden çıkamayız. Daha üniversitenin kapısından girerken başlıyor çirkinlikler. Malasef kimin eli kimin çebinde belli değil. OT'lar topluluğu. Bu günün gençliği pek azı hariç yemek, içmek ve eğlence üçlüsünde hayatını tüketiyor. Hayata niçin geldiğini, Varlık sebebinin ne olduğunu, İmtihanın sırrını, Berzah alemi ve ahiret hayatı için neler yapılması gerektiği vb... hiç düşünmeyen, tamamen metaryalist bir düşünceyle hayata sarılan bir gençlik yetişiyor. Evet evet bunlar gerçekler, roman veya hikayede geçmiyor bunlar..[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3][COLOR=navy][/COLOR][/SIZE] [FONT=Segoe Print][SIZE=3][COLOR=navy][B]Düşünün ki gençler oluk oluk cehenneme akıyor. Biz fakirlerin görevi çay'ın başına durmuşuz elimizi atıp kurtarabildiğimizi kurtarmaya çalışıyoruz. Ama dikkat etmemiz gerekir ki bizde çay'a düşmeyelim.. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3][COLOR=navy][/COLOR][/SIZE] [FONT=Segoe Print][SIZE=3][COLOR=navy][B]Efendimiz (a.s); şirk koşmama, hırsızlık yapmama, zina etmeme, evlatları diri diri gömmeme, iftira atmama, maruf üzere isyan etmeme üzere biat alırdı. Yani bu kadar önemli bir mevzu.. Büyük günahlardan.. Varsın beyza kardeşim birazda açık açık yazılsın ki bazı şeyler bir uyanışa sebep olsun insaAllah..[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3][COLOR=navy][/COLOR][/SIZE] [FONT=Segoe Print][SIZE=3][COLOR=navy][B]Sizi çok iyi anlıyorum bunu belirtmek isterim. Bizlerde yetiştiğimiz ortamda ve arkadaş çevremizde böyle şeyleri konuşmaya bile çekiniriz, kendimizi sürekli ayarız. Bu sizin haya sahibi güzel bir mü'min oluşunuzdan kaynaklanıyor.. MasaAllah..[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links