MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Sanat-Kültür-Edebiyat-Multimedia
>
Size Ait Yazi ve Siirler
>
Ağlıyorum...
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Ağlıyorum...
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=Henna;36307][FONT=Courier New][SIZE=2][img]http://www.muhakeme.net/clear.gif[/img] bilmiyordum.. hiç birşeye vakıf değildi titrek yüreğim ağlardım küçükken dahi rutubetli duvarların dibinde dizlerimin üstüne çöküp küf kokulu odada.. ağlardım..annemi bile çağırmadan.. yalnızca Allahım!...diyerek..bir ses vardı lakin.. heseferinde içime garip garip akan bir teselliydi bahçemizdeki güvercinin o hazin sesi.. sanırdım ki bir başka aleme dalmışım ellerimde bir altın ve sımsıkı yumduğum gözlerimi açsam sanki cennette uçacağım sanki güvercin olup... ona kavuşacağım. bitecek sandım her gün minik yüreğimdeki koca yalnızlık ağlıyordum...hergece düşünce ay pencereme her gece düşümde , ararken ...terü taze zihnimde anlatırlardı hikayelerde bir şehadeti bir peygamberi...ve cenneti şimdi hala ağlıyorum hasretin gaflete perde olamamıştı rahmetin her yüze güneşler çaksada bir bir lokmalar nutkuma düğüm atsada yetimliğine yanmış ... bu garip ümmetin haline pervasız bir asırdan bir iki kelime de ediyorum başım yerde... ağlıyorum..evet belki kovalayıp gündüzleri sahte gülüşlerle.. içimde feryat feryat...her gece kopan fırtınalardan kalan bir nefes kadar samimiyetle.. ağlıyorum Kuran varken hanemde...nasıl kör kalmış bu ben diye? bu öz niye? Yasin !... ne hirayı ne resulu anlamadığıma ağlıyorum... hani yüzüne bakacak yüzü bulamadığıma... Bir satırında dönüp dönüp dil biçare... gönül lime lime yarılmazda... kayalık mıdır bu sine... Çözülmezmi dizleri nefsimin korkmazmısın be hey...divane ağlıyorum bak... ağlıyorum işte rabbimden hakkıyla korkmadığım için... o korku gününe... belki bir iki imzam düşer de yazarlar defterime... o dünyada tevbe eder... ağlardı diye... ağlıyorum. Bekke [img]http://www.muhakeme.net/clear.gif[/img] [ses]http://www.fileden.com/files/2008/11/9/2180878/My%20Documents/.-.mp3[/ses] [/SIZE][/FONT][/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links