MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Islamiyet
>
Genel Islami Bölüm
>
islam neden tartışılmıyor ?
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
islam neden tartışılmıyor ?
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=el_feta;35974]SORU VE SORUNUNUZ,sorunlu efendim... Neden mi??? Hakkı masaya yatıracak ölçünüz nedir??? neye göre??? Aklınız mı? Akıl fonksiyonlardan oluşur...Zihninizin fonksiyonlarını nerden aldınız...Aklınızın terazisinin markası ne??? bunu bir hakaret olarak algılamayın sakın...Ama önce haddinizi bilin...Had bilmeden ilim öğrenilmez.... gelelim cevaba...Allah cc onlarca yerde düşünmez misiniz,akletmez misiniz diye soruyor ve insanı düşünmeye çağırıyor,kitap yazmış buyrun benzerine getirin getirebiliyorsanız diyor... O nun arzında yaşıyosunuz ama ona inanmama hakkınız ve hatta ona isyan etme hakkınız bile var,bundan daha geniş bir özgürlük! olabilir mi hakikaten??? BEN dediğiniz de,"sen" mi diyorum,sen kimsin ki??? varlık O'nun,O ol dedi ve oldunuz...siz içkin ve aciz,O aşkın ve mutlak...neyi konuşuyoruz ve neyi neye göre sorguluyoruz... İnsanların ben aklımı kullanıyorum demesi,onu haklı çıkarmaz...bu aklı ilah edinmektir...bugün bir yahudiye göre müslüman birini öldürmek ya da bir müslümanın ırzına geçmek,normal bişeydir...işte bu normalliği siz oturup konuşur musunuz??? dikakte alır mısınız??? kendinizi ve ailenizi düşünerek cevaplayın...ya da anarşizm ve nihilizm de bir felsefedir...peki bu felsefeye mensubların,insanlığa faydası-zararı???? e tabi canım o kadar uç örnekler vermeyin diyorsanız,yine işin tıkandığı soru: NEYE GÖRE??? insanı dizginleyecek nedir??? heva ve hevesine uymayı engelleyecek..onlarca felsefeci var,hepsi aklını kullandığını iddia ediyor ,sonuç?? bir anektod,kuranda akıl ile alakalı tüm cümlelerde kafaya değil kalbe atıf vardır... bugün siz,ananıza,bacınıza küfreden birine ve bunu haksız yere yaptığına emin iseniz,size dışardan birinin gelip,yahu niye kızıyosun yaa,belki dediğinde haklıdır,hele bi dinle neden böyle diyor,onun da bir görüşü vardır demesi,ne kadar saçma ise,sorunuz da o kadar saçma demiyeceğim ama tuhaf... buyrun,muhal konuşmayın..havada kalmasın...neyse iddianız,somut konuşun..masaya yatırmak istediğiniz konuyu ortaya koyun... ben de siz gibi derdimi tam anlatamadığımı hissetsem de... selam ile...[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links