MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Ziyaretçiler
>
Soru-Cevap
>
ögrenci vizesi/ögrenim vs
>
Konu Cevaplama Paneli
Konuyu Yanıtla
ögrenci vizesi/ögrenim vs
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Human Verification
[QUOTE=alptraum;35739][B]@edirgudur [/B] Bu gibi durumla hic münasebetim olmadi fakat 3 yildir okula gösteremediginiz ilginin se bebi önemli ise ,mahkemeye cikarsaniz ya da yazili dilekce ile MA ya gönderirseniz ya da Okuldan böyle bir dilekce alirsaniz sizin yarariniza olacaktir. Parasal bir dilekce göstermeniz mümkün degil cünkü Magistrat vize basvurularinda zaten 6100 euro gözükmesini talep ediyor. Bu parayi nerde harcadiniz sorusu sorulur. gecerli önemli bir sebebinizin olmasi gerekir ve bunu okuldan tasdik ettirip MA ya götürmeniz gerekir ya da mahkemeye o kadarini bilmiyorum. Bu durumu Türk danismanlardan ögrenebilirsiniz ve eger konuya ilgi alakali iseniz size buradan adresini verebilirim. [B]@tureg[/B] Irticaya basvurduktan sonra size ne gibi haklar saglandi. Bu sorunun yanitini en güzel MA dan ögrenebilirsiniz. MA ya telefon acarak gerekli kisisel bilgilerinizi vermeden burada iltica hakki kazanmis bir kisinin evlendikten sonraki durumu nedir diye sorabilirsiniz. Burada evlenmeniz eger evlenecek esiniz Avusturya vaatndasi ise sizi Türkiyeye yollasalar dahi vize alma süreniz cok cok uzamaz. Tabi bunun büyük bir garantisi yok cünkü neden evlendiginiz arastirilacak ve bu evliligin gecerli sebepleri sorulacak. Burada evlendikten sonra burada kalamama gibi bir durumunuz yok. Su anda bu yasa Almanyada yürürlüge girmis bulunmakta ve evlenenler özel almanca sinavina tabi olup vizelerini alabilmekteler fakat Avusturya icin böyle bir kanun su anda yürürlükte degil.[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links