MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Bilim-Teknoloji-Sağlık-Yemekler
>
Buyrun Mutfağımıza
>
Salata ve Hamur işleri
>
Pırasalı Börek
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Pırasalı Börek
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=alptraum;34858][B]Malzemeler :[/B] * 3 su b. un * 1 tatlı k. tuz * 2 çorba k. sıvıyağ * alabildiği kadar su [B] İç malzemesi için:[/B] * 750 gr pırasa * 1 çorba k. biber salçası * 100 gr. kavurma * tuz,karabiber * sıvıyağ [B] Üzeri için:[/B] * 1 yumurta * çörek otu [B]Hazırlanışı :[/B] İlk olarak iç harcını hazırlayın. Bunun için pırasaları ince doğrayarak sıvıyağda sotelenemeye alın. Daha sonra üzerine salça ve doğranmış kavurmayı ekleyerek kavurun. Tuzunu ve baharatını ekleyin. Diğer taraftan hamurunu hazırlayın. Bunun için karıştrma kabına unu, tuzu ve sıvıyağı alın. Alabildiği kadar su ile hamuru hazırlayın. Hamur hazırlanınca merdane ile açabildiğiniz kadar açın. Daha sonra üzerini sıvıyağ ile sıvayın ve bir kaç dakika bekletin. Hamur yağı biraz çektikten sonra elinizle çekiştirerek hamurn büyütün. Üzerine pırasalı iç harcı yayarak rulo yapın.Hamuru kendi etrafında dolayarak yağlanmış tepsiye alın. Üzerine hafif bastırarak tepsi boyutuna getirin. En son yumurta sürerek çörek otu da serperek 180 derecelik fırında pişirin.[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links